Tendències:

Costers del Segre

Vol D'ànima de Raimat 2017

75cl

Vol D'ànima de Raimat 2017

7,75€
7,75€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Costers del Segre (Catalunya, Espanya)
Celler: Raimat
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13,5%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell cirera amb granat. Nas: Un ram complex amb una varietat de sabors de fruites com ara gerd, maduixa i, al mateix temps, sabors exòtics com la pinya i nectarines. Boca: En boca és complex, amb una fresca acidesa, tanins dolços i suaus, però de gran potència i estructura que romanen a la boca. final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre VINYA: El celler Raimat pertanyent al Grup Codorníu i deu el seu nom a la ciutat de Raimat, que està a només 15 quilòmetres de la ciutat de Lleida. Pertany a la denominació Costers del Segre es caracteritza per un clima continental moderat influència mediterrània. L'empresa es basa en una viticultura sostenible, minimitzant l'ús de productes químics, residus, i l'optimització dels mètodes de producció integrant-los amb els recursos disponibles. RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay. ELABORACIÓ: La collita es duu a terme durant la nit, aprofitant les temperatures més baixes, evitant l'oxidació en el transport i tractant de mantenir l'essència de la fruita. Quan el raïm arriben al celler, que es refreden a una temperatura de 15 ° C. Una part del raïm es transforma en vi a baixes temperatures durant 24-48 hores i després es va fermentar a 25 ° C. L'altra part de la raïm es fermenta a una temperatura superior a fi d'obtenir una major consistència i complexitat. MARIDATGE: Es pot combinar amb una àmplia varietat de plats, com embotits, pernil i formatge, llegums, guisats, carns vermelles i rostits. TEMPERATURA DE SERVEI: 16 ° C ALCOHOL: 12,5%

Descripció sobre Vol D'ànima de Raimat 2017

Vol D'ànima de Raimat 2017 (Cabernet Sauvignon, Tempranillo i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell cirera amb granat.
  • Nas: Un ram complex amb una varietat de sabors de fruites com ara gerd, maduixa i, al mateix temps, sabors exòtics com la pinya i nectarines.
  • Boca: En boca és complex, amb una fresca acidesa, tanins dolços i suaus, però de gran potència i estructura que romanen a la boca. final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre

VINYA: El celler Raimat pertanyent al Grup Codorníu i deu el seu nom a la ciutat de Raimat, que està a només 15 quilòmetres de la ciutat de Lleida. Pertany a la denominació Costers del Segre es caracteritza per un clima continental moderat influència mediterrània. L'empresa es basa en una viticultura sostenible, minimitzant l'ús de productes químics, residus, i l'optimització dels mètodes de producció integrant-los amb els recursos disponibles.

RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay.

ELABORACIÓ: La collita es duu a terme durant la nit, aprofitant les temperatures més baixes, evitant l'oxidació en el transport i tractant de mantenir l'essència de la fruita. Quan el raïm arriben al celler, que es refreden a una temperatura de 15 ° C. Una part del raïm es transforma en vi a baixes temperatures durant 24-48 hores i després es va fermentar a 25 ° C. L'altra part de la raïm es fermenta a una temperatura superior a fi d'obtenir una major consistència i complexitat.

MARIDATGE: Es pot combinar amb una àmplia varietat de plats, com embotits, pernil i formatge, llegums, guisats, carns vermelles i rostits.

TEMPERATURA DE SERVEI: 16 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

16ºC

Maridatge

El Celler

Raimat

Raimat

Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època. El 1988, va ser renovada per l'arquitecte Domingo Triay, que va projectar una piràmide de dos pisos.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Vol D'ànima de Raimat 2017

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vol D'ànima de Raimat 2017:Puntua Vol D'ànima de Raimat 2017:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color vermell cirera amb granat.Nas: Un ram complex amb una varietat de sabors de fruites com ara gerd, maduixa i, al mateix temps, sabors exòtics com la pinya i nectarines.Boca: En boca és complex, amb una fresca acidesa, tanins dolços i suaus, però de gran potència i estructura que romanen a la boca. final persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del SegreVINYA: El celler Raimat pertanyent al Grup Codorníu i deu el seu nom a la ciutat de Raimat, que està a només 15 quilòmetres de la ciutat de Lleida. Pertany a la denominació Costers del Segre es caracteritza per un clima continental moderat influència mediterrània. L'empresa es basa en una viticultura sostenible, minimitzant l'ús de productes químics, residus, i l'optimització dels mètodes de producció integrant-los amb els recursos disponibles.RAÏMS: Pinot Noir, Chardonnay.ELABORACIÓ: La collita es duu a terme durant la nit, aprofitant les temperatures més baixes, evitant l'oxidació en el transport i tractant de mantenir l'essència de la fruita. Quan el raïm arriben al celler, que es refreden a una temperatura de 15 ° C. Una part del raïm es transforma en vi a baixes temperatures durant 24-48 hores i després es va fermentar a 25 ° C. L'altra part de la raïm es fermenta a una temperatura superior a fi d'obtenir una major consistència i complexitat.MARIDATGE: Es pot combinar amb una àmplia varietat de plats, com embotits, pernil i formatge, llegums, guisats, carns vermelles i rostits.TEMPERATURA DE SERVEI: 16 ° CALCOHOL: 12,5%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vol D'ànima de Raimat 20172014

4/5

NOTA DE TAST DE Ànima de Raimat 2014:
- Vista: vermell picota, reflexos granats, llàgrima acolorida, abundant, capa mitjana. Net i brillant.
- Nas: aromes primàries a cassis, cireres, grans de magrana, notes balsàmiques i florals, violetes, regalèssia negra i coco acabat de tallar.
- Boca: agradable sabor dolç, torrat de roure, fruita madura, aromes de moca o cacau. Tanins dolços i suaus, però de gran potència i estructura. Final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre.

RAÏMS: Cabernet sauvignon, ull de llebre, Syrah.

MARIDATGE: amb una àmplia varietat de productes, embotits, pernil i formatges, llegums, guisats, carns vermelles i rostits.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
Marta Ramón

Altres productes de la mateixa bodega