Tendències:

Côte-Rôtie

Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 2016

75cl

59,40€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Côte-Rôtie (Roine, França)
Celler: Jeannine Boutin
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell cirera, molt viu i intens. Nas: En nas hi ha molta grosella negra i mores, però també algunes fruites vermelles, a més de tons florals (violetes), tons clars i terrosos. Boca: Sabor elegant, gràcies als tanins suaus i a la seva estructura refinada. Entra a la boca amb un atac suau, seguit de força, però també elegància, amb molts minerals, tanins substancials però bells i molta frescor. Molt llarg postgust amb retrogust a minerals. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cote Rôtie. VINYA: Jeannine Boutin. RAÏMS: el 88% Syrah, 12% viognier. ENVELLIMENT: L'envelliment es produeix en una barreja d'acer inoxidable i barrils de roure més grans, i els vins s'embotellen sense filtrar. ELABORACIÓ: Collita manual de les vinyes, els llevats silvestres comencen la fermentació, el celler s'alimenta per gravetat. MARIDATGE: Marida excel·lent amb plats on el xai és la principal proteïna. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 2016

Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 2016

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell cirera, molt viu i intens.
  • Nas: En nas hi ha molta grosella negra i mores, però també algunes fruites vermelles, a més de tons florals (violetes), tons clars i terrosos.
  • Boca: Sabor elegant, gràcies als tanins suaus i a la seva estructura refinada. Entra a la boca amb un atac suau, seguit de força, però també elegància, amb molts minerals, tanins substancials però bells i molta frescor. Molt llarg postgust amb retrogust a minerals.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cote Rôtie.

VINYA: Jeannine Boutin.

RAÏMS: el 88% Syrah, 12% viognier.

ENVELLIMENT: L'envelliment es produeix en una barreja d'acer inoxidable i barrils de roure més grans, i els vins s'embotellen sense filtrar.

ELABORACIÓ: Collita manual de les vinyes, els llevats silvestres comencen la fermentació, el celler s'alimenta per gravetat.

MARIDATGE: Marida excel·lent amb plats on el xai és la principal proteïna.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 2016:Puntua Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 2016:

4 /5

Jeannine Boutin Costa Rôtie Bonnevaux és elegància a la part superior per tanins suaus i estructura fina. arrencador sedós, seguit de poder, sinó també l'elegància, amb molts minerals, tanins grans però boniques i molta frescor. Final molt llarg, on els minerals molt temps després.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Jeannine Boutin Côte Rôtie Bonnevaux 201620142012

4/5

El vaig prendre amb la família.
Color picota amb rivets marrons. Té aromes que em van recordar a roses blanques. Amarg al final.
El vi va millorar el menjar.
Veure més

4/5

Amb companys de la feina.
Vi de capa alta, de color cirera picota. El Jeannine Boutin Côte Rotie Bonnevaux té aromes a violeta. Bon gust, amb tocs de caramel.
Ens el van posar amb el pastís.
Veure més