La Germine Benjamin Et David Duclaux 2013

Benjamin Et David Duclaux (Côte-Rôtie)

RP90

48,00€ + 30,00€ Enviament (4 - 8 díes)

288,00€ + 70,00€ Enviament (4 - 8 díes)

288,00€ + 70,00€ Enviament (4 - 8 díes)

48,00/unitat

Enviament: Vintage and Co (France)

Rebràs 0.64 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color vermell picota molt intens, molt fosc. És net i brillant. Nas: Té un aspecte rostit, un aire de gerds triturades, tall de pistola. Boca: Té una naturalesa exuberant, és suau i atapeït, no especialment fresc. evoca una cistella de groselles negres, petites baies negres, amb una fina melodia de taní transparent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Doaine Benjamin et David Duclaux. VINYA: La germini. RAÏMS: 95% Syrah, 5% Viognier. ENVELLIMENT: 20 a 22 mesos en bótes de roure. ELABORACIÓ: 3 setmanes de vinificació a tina oberta amb tap submergit. El most es col·loca a fermentar en bótes de fusta amb remuntades diàries de tres vegades per dia, la fermentació ocorre sota condicions de temperatura i humitat controlada. MARIDATGE: Es pot servir amb carns vermelles preparades a la graella, carns de res, vegetals al vapor, peixos a la planxa. Servir com a aperitiu. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Fitxa tècnica · La Germine Benjamin Et David Duclaux

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2013 Altres anyades
Denominació:Côte-Rôtie (Roine,França)
Celler: Benjamin Et David Duclaux
Volum: 75cl
Puntuació: RP90
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Benjamin Et David Duclaux

La Germine Benjamin Et David Duclaux 2013

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell picota molt intens, molt fosc. És net i brillant.
  • Nas: Té un aspecte rostit, un aire de gerds triturades, tall de pistola.
  • Boca: Té una naturalesa exuberant, és suau i atapeït, no especialment fresc. evoca una cistella de groselles negres, petites baies negres, amb una fina melodia de taní transparent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Doaine Benjamin et David Duclaux.

VINYA: La germini.

RAÏMS: 95% Syrah, 5% Viognier.

ENVELLIMENT: 20 a 22 mesos en bótes de roure.

ELABORACIÓ: 3 setmanes de vinificació a tina oberta amb tap submergit. El most es col·loca a fermentar en bótes de fusta amb remuntades diàries de tres vegades per dia, la fermentació ocorre sota condicions de temperatura i humitat controlada.

MARIDATGE: Es pot servir amb carns vermelles preparades a la graella, carns de res, vegetals al vapor, peixos a la planxa. Servir com a aperitiu.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Benjamin Et David Duclaux

Comprar Vi Benjamin Et David Duclaux:

Opinions

Opinió destacada sobre La Germine Benjamin Et David Duclaux 2013

Publicat el a les 04.35

4/5

La Germine Benjamin Et David Duclaux 2013

La mostra de germini 2013 agraciat, amb bona fruita i una sensació tàctil molt vellutada
Una bonica gesta per a un vi que va deixar 22 mesos de cria Moltes fruites, molt atractiu en la textura
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre La Germine Benjamin Et David Duclaux 2011

Vintage and co
Vintage and co

4/5

Hem trencat completament!
 Un nas embriagadora de cassis fresc, mineral, flors al paladar, qualitats juvenils (frescor, flexibilitat, perfum) dins d'un material tou, suau i vellutada d'un futur...
llegir complet

Top Vendes Côte-Rôtie