Tendències:

Crémant de Loire

Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé

75cl

Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé

16,62€
16,62€
Botiga: TheDrinkShop ES (United Kingdom) Lliurament estimat: 7 - 10 díes
Despeses d'enviament: 22,55€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Color de Escumós: Rosat
Denominació:Crémant de Loire (Loire, França)
Celler: Langlois Chateau
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Cabernet Franc, Groslot
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
NOTA DE TAST DE Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé : Vista: rosa pàl·lid. Nas: nas fruiter, amb elegants notes de fruites vermelles. Boca: fresc, ampli, amb gust afruitat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Crémant de Loire. VINYA: Langlois Chateau RAÏMS: Cabernet Franc 100%. MARIDATGE: postres de fruits vermells. TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Descripció sobre Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé

Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé (Cabernet Franc i Groslot)

NOTA DE TAST DE Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé:

  • Vista: rosa pàl·lid.
  • Nas: nas fruiter, amb elegants notes de fruites vermelles.
  • Boca: fresc, ampli, amb gust afruitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Crémant de Loire.

VINYA: Langlois Chateau

RAÏMS: Cabernet Franc 100%.

MARIDATGE: postres de fruits vermells.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Veure més

Opinions sobre Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé:Puntua Langlois-Chateau Cremant de Loire Rosé:

4 /5

- Delicat color ull de perdiu a causa de l'antiguitat sobre lies. Aquest vi varietal és un dels favorits i, sovint ven més ràpid que Langlois pot produir-lo, encara que mai renunciar a la qualitat a la llibertat anticipada.
- Els sabors són purs de gerd i grosella negra amb una frescor que deixa un bon moltes roses escumosos més il·lustres de peu.
- El Crémant de Loire Denominació és una de les denominacions de vins escumosos més exigents a França (molt més estrictes que, per exemple Saumur o Vouvray Brut, per al primer dels quals els vins Langlois, naturalment qualificar).
- Sota els auspicis de Bollinger, Langlois ha augmentat encara més les regulacions a la igualtat, i fins i tot superar, els de Champagne: La majoria dels sòls calcaris, molt favorable als vins elegants. Manual en petites cistelles per recollir només els millors raïms. 150 kg de raïm per a 100 litres de most. Un mínim de maduració de 12 mesos en ampolla. La selecció dels raïms en els millors terrers de la zona de Saumur. El control total del premsat en una premsa pneumàtica. Fermentació en petits dipòsits, el que permet un control precís.
- Un mínim de maduració de 24 mesos en ampolla, o més, depenent del vi base.
- "No ser un Scrooge i obrir una esquerda en un rosa molt barata esperant que el to serà emmascarar els seus defectes no servirà en lloc rosa feta aquesta grosella i maduixa amb càrrega, champenoise la méthode, a partir de raïms Cabernet Franc, i .. alegrar ".
- Jane MacQuitty La temps han canviat 22 novembre del 2008.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega