Producte no disponible a Estats Units

11,50€ + 6,25€ Enviament (4 díes)

11,50/unitat

Enviament: Buy your wine (Netherlands)

Rebràs 0.15 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: daurat brillant i cristal·lí. Nas: perfumat, intens. aromes a mel de papaia, codonys madurs, peres en almívar, sobre un complex fons a herbes silvestres de camamilla. Boca: de gran cos, de ric volum en paladar mitjà i una dolçor muyen equilibri amb la seva acidesa natural. Final molt llarg i prolongat, accentuació de les sensacions del nas. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vall de Curicó. VINYA: vinyes situats a la Vall de Curicó, a les rodalies del riu Lontué. Vinyes conduïdes en espatllera vertical, amb distància de plantació de 2 metres entre fileres i 1 metre entre plantes. Sistema de formació en cordó apitonado. RAÏMS: Gewürztraminer. ENVELLIMENT: sense maduració en bótes. ELABORACIÓ: raïms són collides a mà en safates de 8 kg. Un cop arribades al celler, les safates són descarregades directament a les premses per a l'obtenció del most: aquest es condueix cap a un estany de decantació estàtica a 10ºC (50ºF), per poder separar les partícules de major pes. Procés de prop de 24 hores, temps després del qual el suc és desborrado net cap al seu estany de fermentació definitiu. Començament de la fermentació alcohòlica després de la inoculació de llevats seleccionats del tipus cereviciae. Procés a terme a temperatures que voregen els 14ºC (57ºF) i allargat els dies necessaris fins a poder aconseguir un contingut de matèria residual proper als 100 gr / lt de sucre i l'alcohol s'acosti als 12º v / v. En aquest moment, va venir sotmès a fred extrem (-2º a -4ºC / 28º a 25ºF) de manera d'aturar completament l'acció dels llevats sobre el sucre. Després, llevats decantades a causa del fred i vi separat d'aquesta fracció precipitada. Posteriorment, sotmès a estabilització proteica i tartàrica, per assegurar la seva permanència sana en ampolla i una òptima aparença visual. Abans de ser embotellat, és filtrat a través de membranes estèrils. MARIDATGE: formatge Roquefort, flams de fruita, pastissos, masses dolces, pastís de carbassa, crème Brûlée i postres cruixent de poma. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · Montes Late Harvest Gewürztraminer

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Curico Valley (Valle Central,Xile)
Celler: Montes
Volum: 37.5cl Altres volums
Raïms: Gewürztraminer
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Montes

Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2015 (Gewürztraminer)

NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat brillant i cristal·lí.
  • Nas: perfumat, intens. aromes a mel de papaia, codonys madurs, peres en almívar, sobre un complex fons a herbes silvestres de camamilla.
  • Boca: de gran cos, de ric volum en paladar mitjà i una dolçor muyen equilibri amb la seva acidesa natural. Final molt llarg i prolongat, accentuació de les sensacions del nas.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vall de Curicó.

VINYA: vinyes situats a la Vall de Curicó, a les

rodalies del riu Lontué. Vinyes conduïdes en espatllera vertical, amb distància de plantació de 2 metres entre fileres i 1 metre

entre plantes. Sistema de formació en cordó apitonado.

RAÏMS: Gewürztraminer.

ENVELLIMENT: sense maduració en bótes.

ELABORACIÓ: raïms són collides a mà en safates de 8 kg. Un cop arribades al celler, les safates són descarregades directament a les premses per a l'obtenció del most: aquest es condueix cap a un estany de decantació estàtica a 10ºC (50ºF), per poder separar les partícules de major pes. Procés de prop de 24 hores, temps després del qual el suc és desborrado net cap al seu estany de fermentació definitiu. Començament de la fermentació alcohòlica després de la inoculació de llevats seleccionats del tipus cereviciae. Procés a terme a temperatures que voregen els 14ºC (57ºF) i allargat els dies necessaris fins a poder aconseguir un contingut de matèria residual proper als 100 gr / lt de sucre i l'alcohol s'acosti als 12º v / v. En aquest moment, va venir sotmès a fred extrem (-2º a -4ºC / 28º a 25ºF) de manera d'aturar completament l'acció dels llevats sobre el sucre. Després, llevats

decantades a causa del fred i vi separat d'aquesta fracció precipitada. Posteriorment, sotmès a estabilització proteica i

tartàrica, per assegurar la seva permanència sana en ampolla i una òptima aparença visual. Abans de ser embotellat, és filtrat a través de membranes estèrils.

MARIDATGE: formatge Roquefort, flams de fruita, pastissos, masses dolces, pastís de carbassa, crème Brûlée i postres cruixent de poma.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Montes

Comprar Vi Montes:

Opinions

Opinió destacada sobre Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2015

Publicat el a les 04.24

4/5

Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2015

Muntanyes Late collita Gewürztraminer és brillant de color daurat profund. L'olor elements frescos de poma verda i albercocs frescos, sinó també les característiques de les flors i la mel. El sabor és ple amb una acidesa agradable i gran longitud.
llegir complet

Més comentaris sobre Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2015

Publicat el a les 04.16

4/5

El sabor és ple amb una acidesa agradable i gran longitud.
llegir complet
Veure més opinions sobre Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2015 »

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2013

Constantí Dotras
Constantí Dotras

4/5

El Gewürztraminer sol quedar bé amb postres. És el Gewürztraminer, que més li agrada als meus pares.
De color groc pàl·lid. Olor molt agradable de cítrics. Deixa un record força temps.
llegir complet

Opinions sobre Montes Late Harvest Gewürztraminer 375ml 2014

Buy Your Wine
Buy Your Wine

4/5

El sabor és ple amb una acidesa agradable i gran longitud.
llegir complet

Top Vendes Curico Valley