Tendències:

Raimat Boira 2017

Raimat (Catalunya)

7,50€ + 4,95€ Enviament (9 díes)

45,00€ + 4,95€ Enviament (9 díes)

90,00€ + 9,95€ Enviament (9 díes)

7,50/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.1 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: vermell picota, reflexos morats. Nas: entrada afruitada, anisada, notes de mores, nabius, violetes i un fons mentolat. Boca: entrada amable i llaminera de tanins molt suaus, pas en boca, sensacions de fruites negres i violetes, un final de regalèssia i tocs anisats. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Catalunya. VINYA: Raimat RAÏMS: Garnatxa Negra. ELABORACIÓ: elaborat segons els principis de la viticultura ecològica, maceració en fred al voltant dels 15ºC per poder extreure la màxima fruita. Garnatxa fermentada a una temperatura controlada de 25-28ºC. MARIDATGE: carns crues com bistec tàrtar i embotits de carns curades, pernil, cecina, llonganissa. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Fitxa tècnica · Raimat Boira

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Catalunya (Catalunya,Espanya)
Celler: Raimat
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Raimat

Raimat Boira 2017 (Garnacha)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell picota, reflexos morats.
  • Nas: entrada afruitada, anisada, notes de mores, nabius, violetes i un fons mentolat.
  • Boca: entrada amable i llaminera de tanins molt suaus, pas en boca, sensacions de fruites negres i violetes, un final de regalèssia i tocs anisats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Catalunya.

VINYA: Raimat

RAÏMS: Garnatxa Negra.

ELABORACIÓ: elaborat segons els principis de la viticultura ecològica, maceració en fred al voltant dels 15ºC per poder extreure la màxima fruita. Garnatxa fermentada a una temperatura controlada de 25-28ºC.

MARIDATGE: carns crues com bistec tàrtar i embotits de carns curades, pernil, cecina, llonganissa.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Raimat

Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època. El 1988, va...

Comprar Vi Raimat:

Més comentaris sobre Raimat Boira 2017

Anna Sala

Publicat el a les 20.04

4 /5

Jo no ho dubto, el compro a Uvinum.
Color picota. Aromes a cirera, regalèssia. Era lleuger però sabia a mores.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Raimat Boira 2016

Codorníu Raventós
Codorníu Raventós

4/5

Els raïms de la D. O. Catalunya entren a celler ràpidament després d'haver-se veremat i segueixen una maceració en fred al voltant dels 15 ºC per poder extreure la màxima fruita. La Garnatxa es fermenta a una temperatura controlada de 25-28 ºC en tancs d'acer inoxidable per afavorir la càrrega de fruita, frescor i elegància d'aquesta varietat; una petita part s'elabora a major temperatura per aportar un bon taní, color i aromes a la barreja final. Quan la fermentació ha acabat es trasbalsa a altres dipòsits per fer la fermentació malolàctica. Tot el procés d'elaboració d'aquest vi segueix els principis de la producció ecològica.

Opinions sobre Raimat Boira 2015

Vinsnoe
Vinsnoe

4/5

Vi elaborat amb Garnatxa d'entrada amable i llaminera

Top Vendes Catalunya