Tendències:

Tejo

Quinta d'Almargem Reserva 2000

75cl

12,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2000
Denominació:Tejo (Tajo, Portugal)
Celler: Caves Dom Teodósio
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: aspecte clar, color granat amb centelleigs brillants de color violeta. Nas: aroma molt afruitat de fruits vermells madurs, ben connectat amb l'aroma de la nova fusta de roure americà (vainilla / xocolata). Boca: sec, jove, amb cos però suau, amb tanins ben marcats que proporcionen un final llarg i intens. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O Tejo. VINYA: Cinquena D'Almargem. RAÏMS: Trincadeira Preta. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure. ELABORACIÓ: Els raïms es van desrapar i macerar posteriorment a temperatura controlada. El most va fermentar a temperatura controlada i va realitzar la fermentació malolàctica en bótes de roure francès. MARIDATGE: es pot servir amb carns vermelles a la graella o carns rostides. Estofat de xai o de conill. Pastes amb salses de carns i salses especiades. Carns de caça major, guisats amb carns de porc. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Quinta d'Almargem Reserva 2000

Quinta d'Almargem Reserva 2000

NOTA DE TAST:

  • Vista: aspecte clar, color granat amb centelleigs brillants de color violeta.
  • Nas: aroma molt afruitat de fruits vermells madurs, ben connectat amb l'aroma de la nova fusta de roure americà (vainilla / xocolata).
  • Boca: sec, jove, amb cos però suau, amb tanins ben marcats que proporcionen un final llarg i intens.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O Tejo.

VINYA: Cinquena D'Almargem.

RAÏMS: Trincadeira Preta.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure.

ELABORACIÓ: Els raïms es van desrapar i macerar posteriorment a temperatura controlada. El most va fermentar a temperatura controlada i va realitzar la fermentació malolàctica en bótes de roure francès.

MARIDATGE: es pot servir amb carns vermelles a la graella o carns rostides. Estofat de xai o de conill. Pastes amb salses de carns i salses especiades. Carns de caça major, guisats amb carns de porc.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Quinta d'Almargem Reserva 2000

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.