Quinta do Falcão Branco 2017

Quinta do Falcão (Tejo)

Producte no disponible a Estats Units

2,95€ + 4,00€ Enviament (48h - 4 díes)

2,95/unitat

Enviament: Portugal Vineyards (Portugal)

Rebràs 0.04 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST DE Quinta do Falcão Branco 2017 : Vista: cítric. Nas: aroma juvenil i afruitat. Boca: fresc, intens, de cos delicat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Tejo. RAÏM: Arinto, Sauvignon Blanc, Semillon, Viognier. MARIDATGE: marisc, peix fresc a la graella, carns blanques i com a aperitiu. TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Quinta do Falcão Branco

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Tejo (Tajo,Portugal)
Celler: Quinta do Falcão
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Sémillon, Sauvignon Blanc, Viognier
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Quinta do Falcão

Quinta do Falcão Branco 2017 (Arinto, Sémillon, Sauvignon Blanc i Viognier)

NOTA DE TAST DE Quinta do Falcão Branco 2017:

  • Vista: cítric.
  • Nas: aroma juvenil i afruitat.
  • Boca: fresc, intens, de cos delicat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Tejo.

RAÏM: Arinto, Sauvignon Blanc, Semillon, Viognier.

MARIDATGE: marisc, peix fresc a la graella, carns blanques i com a aperitiu.

TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Quinta do Falcão

Comprar Vi Quinta do Falcão:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Quinta do Falcão Branco 2015

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Vi fresc amb alta intensitat, aroma jove i afruitat, color de la fruita cítrica i delicat cos.
llegir complet

Opinions sobre Quinta do Falcão Branco 2014

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

NOTES DE TAST:
Vi fresc amb alta intensitat, aroma jove i afruitat, color cítrics i delicat cos.
- Winemaker: Leonel Creu
- Elaboració del vi: la fermentació canella obert a temperatura controlada...
llegir complet