Tendències:

Tejo

Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015

75cl

12,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Tejo (Tajo, Portugal)
Celler: Caves Velhas
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Touriga Nacional
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Elaboració de Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015

Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015 (Cabernet Sauvignon i Touriga Nacional)

Productor: Caves Velhas

DO: Tejo

Els raïms: Cabernet Sauvignon i Touriga Nacional

Veure més

El Celler

Caves Velhas

Caves Velhas

Una marca amb alt reconeixement en un segment de qualitat que ha heretat la tradició i el saber fer en el negoci de l'elaboració del vi. Fundada el 1881 de la mà d'un gran emprenedor, João Camillo Alves, Caves Velhas ofereix bons moments servits en una ampolla, com és la signatura d'aquesta marca que li dóna nom a diverses altres marques secundàries.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015:Puntua Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015:

4 /5

Comprar Quinta São João Batista Cabernet Touriga 2015 a Uvinum és tan fàcil que no ho vaig dubtar.
A la vista té un color picota molt intens. Jo vaig notar aromes torrats. En boca tenia notes minerals.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta São João Batista Cabernet Touriga 201520122010

4/5

91 pts Wine Enthusiast - granat intens amb abundants matisos violeta color. Intensa i exuberant en fruites vermelles i baies silvestres, amb closca de taronja i espècies notes. Amb gust de fruita, ben estructurat, amb un excel·lent volum en boca i molt potent.
Veure més
Portugal Vineyards

4/5

NOTES DE TAST:
Granat intens amb abundants matisos violacis color. La intensa i exuberant en les fruites vermelles i fruites del bosc, amb pela de taronja i espècies notes. Afruitat, ben estructurada, amb un excel·lent volum en boca i molt potent.
- Winemaker: Carlos Eduardo
- Elaboració: desrapat total, maceració de la pell estesa i fermentació alcohòlica a 82ºF. Envelliment durant 9 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.
- Varietats de raïm: Cabernet Sauvignon, Touriga Nacional.
- Maridatge: És ideal per acompanyar la cuina mediterrània i formatges suaus.
- Emmagatzemar i servir Consells: Emmagatzematge Anar a dormir a una temperatura de 15 ° C. Servir a una temperatura de 16 ° C a 18 ° C.
Veure més
Portugal Vineyards

Altres productes de la mateixa bodega