Tendències:

Dolcetto d'Alba

Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Denominació:Dolcetto d'Alba (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 75cl
Raïms: Dolcetto
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo : Vista: vermell porpra, vores violetes. Nas: nas fi, aromes de cirera, pruna, notes d'ametlla i espècies. Boca: sabors de fruites madures, fins tanins i gran vinositat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Dolcetto d'Alba. RAÏMS: 100% Dolcetto. ENVELLIMENT: envelliment en tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: recol·lecció manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb pells durant 5/7 dies a una temperatura de 22 ° / 24 MARIDATGE: pastes italianes.

Descripció sobre Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo

Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo (Dolcetto)

NOTA DE TAST DE Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo:

  • Vista: vermell porpra, vores violetes.
  • Nas: nas fi, aromes de cirera, pruna, notes d'ametlla i espècies.
  • Boca: sabors de fruites madures, fins tanins i gran vinositat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Dolcetto d'Alba.

RAÏMS: 100% Dolcetto.

ENVELLIMENT: envelliment en tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: recol·lecció manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb pells durant 5/7 dies a una temperatura de 22 ° / 24

MARIDATGE: pastes italianes.

Veure més

Opinions sobre Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo:Puntua Dolcetto D'Alba Poderi Colla Pian Balbo:

4 /5

Raïms: 100% Dolcetto
Denominació: Dolcetto d'Alba d. o. c.
Contingut: 0, 75 l
immediata i agradable vi: Gran vinós, aromes de fruita i tanins fins, per al seu plaer i la immediatesa és el complement perfecte per a tots els plats. La collita manual, immediata desrapat, la trituració, maceració de les pells durant 5/7 dies a una temperatura de 22 ° / 24 °, completa la fermentació malolàctica abans de l'hivern. Envellit en acer inoxidable, envasat i enviament després de 2/3 mesos en ampolles i altres. vermell porpra amb vores violetes. fina nas, aromes de cirera, pruna, ametlles i espècies. El gust de sabors de fruita madura, tanins fins i una gran fruitositat. Vi de gran tradició piemontesa amb pasta italiana.
Veure més
,

4 /5

Origen: Piamonte Raïms: Dolcetto Color: robí intens Nas vermell: Típica, més fragància, notes fruiters i ametllers Sabor: Fresc i vinós, amb molt de cos i de llarga durada al paladar, agradable i fàcil de beure recomanació: Per acompanyar tot el menjar. Va bé amb plats de pasta italiana.
Veure més
,