Tendències:

Douro

Aguia Moura Branco 2018

75cl

Aguia Moura Branco 2018

4,23€
4,23€

Es ven en paquets de 6 unitats

Botiga: Enovinho ES (Portugal) Lliurament estimat: 5 - 7 díes
Despeses d'enviament: 12,99€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Casa Águia Moura
Volum: 75cl
Raïms: Malvasia Fina, Rabigato, Viosinho
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: cítric, tons verdosos. Nas: un atractiu aroma a nectarina, pruna blanca, albercocs i grosella verda. Boca: equilibrat, amb frescor, fruita, densitat i concentració, bona complexitat, estructura, notes mineral i molt precises al final. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro. RAÏMS: Malvasia Fina, Codega do Larinho, Rabigato i Viosinho. ELABORACIÓ: trituració amb desrapat total de tots els raïms. Maceració de la pell inert durant 24 hores, seguida de premsat pneumàtic. Depuració del most en fred durant 48 hores en un entorn sense oxigen. La fermentació comença a refredar-se a una temperatura controlada a 10 ° C durant 20 dies. Battonage diari durant i després de la fermentació alcohòlica. MARIDATGE: amb peix i marisc, fins i tot amb salses, carns magres i formatge de cabra. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-11ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Aguia Moura Branco 2018

Aguia Moura Branco 2018 (Malvasia Fina, Rabigato i Viosinho)

NOTA DE TAST:

  • Vista: cítric, tons verdosos.
  • Nas: un atractiu aroma a nectarina, pruna blanca, albercocs i grosella verda.
  • Boca: equilibrat, amb frescor, fruita, densitat i concentració, bona complexitat, estructura, notes mineral i molt precises al final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro.

RAÏMS: Malvasia Fina, Codega do Larinho, Rabigato i Viosinho.

ELABORACIÓ: trituració amb desrapat total de tots els raïms. Maceració de la pell inert durant 24 hores, seguida de premsat pneumàtic. Depuració del most en fred durant 48 hores en un entorn sense oxigen. La fermentació comença a refredar-se a una temperatura controlada a 10 ° C durant 20 dies. Battonage diari durant i després de la fermentació alcohòlica.

MARIDATGE: amb peix i marisc, fins i tot amb salses, carns magres i formatge de cabra.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-11ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Aguia Moura Branco 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Aguia Moura Branco 2018:Puntua Aguia Moura Branco 2018:

4 /5

Vi de cítrics color verdós, presenta una aroma atractiu de nectarines, prunes i albercocs blanc combinats amb grosella espinosa verd. En boca és equilibrat per la frescor, la fruita, la densitat i la concentració, bona complexitat, estructura i l'embaràs. notes minerals i molt precisa en l'extrem de la boca.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Aguia Moura Branco 20182016

4/5

Amb un compromís.
Aguia de Moura Verdelho Branco destaca pel seu color groc palla. Hi predomina la llimona, i notes de poma. Un vi més aviat gras per ser blanc.
El vaig prendre amb uns pinxos.
Veure més
Aguia de Moura Verdelho Branco 2016

Altres productes de la mateixa bodega