Aguia Moura Branco 2018

Casa Águia Moura (Douro)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 4,00€ Enviament (4 - 5 díes)

3,65/unitat

Enviament: Portugal Vineyards (Portugal)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: cítric, tons verdosos. Nas: un atractiu aroma a nectarina, pruna blanca, albercocs i grosella verda. Boca: equilibrat, amb frescor, fruita, densitat i concentració, bona complexitat, estructura, notes mineral i molt precises al final. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro. RAÏMS: Malvasia Fina, Codega do Larinho, Rabigato i Viosinho. ELABORACIÓ: trituració amb desrapat total de tots els raïms. Maceració de la pell inert durant 24 hores, seguida de premsat pneumàtic. Depuració del most en fred durant 48 hores en un entorn sense oxigen. La fermentació comença a refredar-se a una temperatura controlada a 10 ° C durant 20 dies. Battonage diari durant i després de la fermentació alcohòlica. MARIDATGE: amb peix i marisc, fins i tot amb salses, carns magres i formatge de cabra. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-11ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Aguia Moura Branco

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro,Portugal)
Celler: Casa Águia Moura
Volum: 75cl
Raïms: Malvasia Fina, Rabigato, Viosinho
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Casa Águia Moura

Aguia Moura Branco 2018 (Malvasia Fina, Rabigato i Viosinho)

NOTA DE TAST:

  • Vista: cítric, tons verdosos.
  • Nas: un atractiu aroma a nectarina, pruna blanca, albercocs i grosella verda.
  • Boca: equilibrat, amb frescor, fruita, densitat i concentració, bona complexitat, estructura, notes mineral i molt precises al final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro.

RAÏMS: Malvasia Fina, Codega do Larinho, Rabigato i Viosinho.

ELABORACIÓ: trituració amb desrapat total de tots els raïms. Maceració de la pell inert durant 24 hores, seguida de premsat pneumàtic. Depuració del most en fred durant 48 hores en un entorn sense oxigen. La fermentació comença a refredar-se a una temperatura controlada a 10 ° C durant 20 dies. Battonage diari durant i després de la fermentació alcohòlica.

MARIDATGE: amb peix i marisc, fins i tot amb salses, carns magres i formatge de cabra.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-11ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Casa Águia Moura

Comprar Vi Casa Águia Moura:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Aguia Moura Branco 2016

Maria Ozoa
Maria Ozoa

4/5

Aguia de Moura Verdelho Branco 2016
Amb un compromís.
Aguia de Moura Verdelho Branco destaca pel seu color groc palla. Hi predomina la llimona, i notes de poma. Un vi més aviat gras per ser blanc.
El vaig prendre amb uns pinxos.
llegir complet

Opinions sobre Aguia Moura Branco 2017

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Vi de cítrics color verdós, presenta una aroma atractiu de nectarines, prunes i albercocs blanc combinats amb grosella espinosa verd. En boca és equilibrat per la frescor, la fruita, la densitat i...
llegir complet
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

La Casa Agricola Àguila Moura és una petita empresa familiar es dedica Que, combinant tradició i modernitat, la producció de vins DOC Douro, sempre amb l'objectiu d'obtenir produccions de vi amb un...
llegir complet

Top Vendes Douro