Tendències:

Douro

Claustrus 2012

75cl

3,25€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2012 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Adega Mesão Frio
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST DE Claustrus 2012 : Vista: porpra intens, notes violàcies. Nas: aromes de nabiu i pruna, violeta i mineralitat terrosa. Boca: rodó, suau fruits negres i espècies compatibles amb una acidesa fresca i tanins madurs, un final equilibrat i net. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro. VINYA: Adega Mesão Frio RAÏM: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Touriga Nacional. MARIDATGE: pernil ibèric fumat, rostits, caça, carns fumades i altres plats típicament mediterranis i intensos de carn fosca. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Claustrus 2012

Claustrus 2012

NOTA DE TAST DE Claustrus 2012:

  • Vista: porpra intens, notes violàcies.
  • Nas: aromes de nabiu i pruna, violeta i mineralitat terrosa.
  • Boca: rodó, suau fruits negres i espècies compatibles amb una acidesa fresca i tanins madurs, un final equilibrat i net.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro.

VINYA: Adega Mesão Frio

RAÏM: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Touriga Nacional.

MARIDATGE: pernil ibèric fumat, rostits, caça, carns fumades i altres plats típicament mediterranis i intensos de carn fosca.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Claustrus 2012

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Claustrus 2012:Puntua Claustrus 2012:

4 /5

NOTES DE TAST:
Nabiu i pruna fruites amb alt violeta tonificat i mineralitat terrós. En boca és rodó amb suau fruits negres i espècies compatibles amb una acidesa fresca i tanins madurs que porten a un final equilibrat net.
- Winemaker: Nuno Felgar
- Elaboració: Control de la maduració de la vinya de trituració amb cisternes de fermentació tija parcials amb temperatura controlada (al voltant de 26 º C).
- Varietats de raïm Touriga Franca :, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Touriga Nacional.
- Maridatge: fantàstic amb ibèric pernil fumat, rostits, caça, carns fumades i altres plats típicament mediterranis i intensos de carn fosca. Excel·lent amb formatges de cabra curats.
- Emmagatzemar i servir Consells: Emmagatzematge Anar a dormir a una temperatura de 15 ° C. Servir a una temperatura de 16 ° C a 18 ° C.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Claustrus 20122017

4/5

Vam provar aquest Adega Mesão Frio amb els socis del club.
Rubí amb rivets intensos. S'aprecia olor de fruits del bosc. Un Douro molt bé d'acidesa.
Va donar la cara amb el menjar.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega