Opinió sobre Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009 de Portugal Vineyards

Alves de Sousa (Douro)

« Tornar al perfil tècnic de Quinta da Gaivosa Vinha de...

Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009

  • |
  • 4 /5
NOTES DE TAST:
Color robí profund. Notes de violeta, eucaliptus, vernís i prunes negres. Profund, complex, però sempre amb gran frescor i elegància. Ple de fruita fresca, regalèssia i espècies. La participació, dens, però amb una notable harmonia i equilibri.
- Winemaker: Anselmo Mendes i Tiago Alves de Sousa
- Elaboració: Des d'un 100 anys d'edat vinya. Vinificació amb fermentació total desrapat amb la pell del raïm 5-6 dies. Maceració després de la fermentació, mínim 8 dies. Criança de 12 mesos en bótes noves de roure francès, Allier i Nevers 12 mesos, període mínim a l'ampolla.
- Varietats de raïm: Sousão, Tinta Amarela, Touriga Nacional.
- Maridatge: Ideal per acompanyar plats picants i carns de caça.
- Emmagatzemar i servir Consells: Emmagatzematge Anar a dormir a una temperatura de 15 ° C. Servir a una temperatura de 16 ° C a 18 ° C.

Veure més opinions sobre Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009 »