Tendències:

Douro

Quinta da Laceira 2016

75cl

5,15€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Coimbra de Mattos
Volum: 75cl
Raïms: Tinta Amarela, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí fosc. Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; groselles, mores, prunes, nabius. Amb tocs herbals, minerals, especiats i torrats. Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i un paladar vellutat. Presenta regust a fruites i regalèssia, amb tocs torrats. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero. VINYA: Quinta da Laceira. RAÏMS: Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Amarela. ENVELLIMENT: Aquest vi es antiga en bótes de roure francès torrades durant 10 mesos. ELABORACIÓ: El raïm es premsen amb cura i el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats salvatges i temperatures càlides controlades. El vi es antiga en bótes de roure francès durant 10 mesos abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar. MARIDATGE: Carns vermelles rostizadas, estofats, aus de caça, costelles de porc, xai, bisó, cérvol, pastes de salses vermelles, saltat de vegetals, risottos de xampinyons, formatges madurs, embotits i fruits secs. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Quinta da Laceira 2016

Quinta da Laceira 2016 (Tinta Amarela, Touriga Franca, Touriga Nacional i Tinta Roriz)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí fosc.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; groselles, mores, prunes, nabius. Amb tocs herbals, minerals, especiats i torrats.
  • Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i un paladar vellutat. Presenta regust a fruites i regalèssia, amb tocs torrats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.

VINYA: Quinta da Laceira.

RAÏMS: Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Amarela.

ENVELLIMENT: Aquest vi es antiga en bótes de roure francès torrades durant 10 mesos.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen amb cura i el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats salvatges i temperatures càlides controlades. El vi es antiga en bótes de roure francès durant 10 mesos abans d'estabilitzar-, filtrar i embotellar.

MARIDATGE: Carns vermelles rostizadas, estofats, aus de caça, costelles de porc, xai, bisó, cérvol, pastes de salses vermelles, saltat de vegetals, risottos de xampinyons, formatges madurs, embotits i fruits secs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Quinta da Laceira 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Quinta da Laceira 20162017

4/5

El vi va millorar el menjar. El vaig prendre a casa d'uns bons amics.
El seu color intens em va atreure. Aromes a fruits del bosc. Estava bé fins i tot al segon dia després d'obrir-lo.
Veure més
Mateu Bosch

Altres productes de la mateixa bodega