Tendències:

Douro

Quinta de Caldas 2017

75cl

8,55€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Alves de Sousa
Volum: 75cl
Raïms: Tinto Cão, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Elaboració de Quinta de Caldas 2017

Quinta de Caldas 2017 (Tinto Cão, Touriga Nacional i Tinta Roriz)

Productor: Alves de Sousa

DO: Douro

Els raïms: Tinto Cão, Touriga Nacional i Tinta Roriz

Veure més

El Celler

Alves de Sousa

Alves de Sousa

La producció de vins és una tradició familiar per Domingos Alves de Sousa: el seu pare (Edmundo Alves de Sousa) i el seu avi (Domingos Alves de Sousa) ja havien estat enòlegs al Duero. Però Domingos Alves de Sousa al principi va abraçar una altra carrera. Després de llicenciar-se en Enginyeria de Camins, no va renunciar al doble atractiu (de terra i de sang) i va abandonar la seva activitat el 1987 per dedicar-se exclusivament a explorar els predios que havia heretat i als altres que posteriorment va adquirir, en què ha estat realitzant un treball de modelització de reparcel·lació i reestructuració de les vinyes. L'evolució del negoci del vi té aspectes interessants, gairebé paradigmàtics i mereix una mica d'història.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Quinta de Caldas 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta de Caldas 2017:Puntua Quinta de Caldas 2017:

4 /5

Aromes a fruits del bosc. Gust a mores i fruites del bosc.
Presència marcada i equilibrada de la fusta.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta de Caldas 2017201420132012

4/5

De color robí. mores, violetes intensos, xocolata negra i aromes de pebre rosa. En boca és atractiu i ple de fruita. Vi amb una estructura refinada i gran aptitud culinària.
Veure més
Portugal Vineyards

4/5

Color robí. Mores intensos, violetes, xocolata negra i aromes de pebre rosa. En boca és atractiu i ple de fruita. Va venir amb una estructura refinada i gran aptitud culinària.
Veure més
Portugal Vineyards

4/5

Nota de tast:
De color robí. mores, violetes intensos, xocolata negra i aromes de pebre rosa. En boca és atractiu i ple de fruita. Vi amb una estructura refinada i gran aptitud culinària.
- Enòleg: Anselmo Mendes i Tiago Alves de Sousa
- Elaboració: tija total. 6 dies de fermentació amb temperatura controlada i 3 dies de maceració. L'estadificació de 3 mesos en bótes de roure francès de quart any.
- Varietats de raïm: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Negre Cao.
- Maridatge: Aquest vi finament acompanya carns vermelles, carn de res i carn a la graella.
- Desar i servir Consells: Servir a una temperatura de 17ºC.
Veure més
Portugal Vineyards

Altres productes de la mateixa bodega