Tendències:

Douro

Quinta de Porrais 2018

75cl

4,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Quinta de Porrais
Volum: 75cl
Raïms: Rabigato
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Color groc pàl·lid amb tints verds. Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques i tropicals, amb un toc floral i mineral. Boca: Sabor fresc, d'acidesa equilibrada i regust a fruites madures. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro. VINYA: Casa Sants Lima. RAÏM: Rabigato, colzera do Larinho. ENVELLIMENT: Aquest vi es antiga en barrils de roure francès durant 6 mesos, després ha de romandre almenys 1 any en ampolla abans del seu consum. ELABORACIÓ: El raïm es trien manualment i es premsen suaument. Després el most es macera i es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable durant 2 setmanes, preferiblement a temperatures fredes controlades. Després el vi es antiga en bótes de roure francès durant 6 mesos abans de reposar i ser embotellat, on ha de romandre un any més abans de ser consumit. MARIDATGE: Aperitius, amanides fresques, carns blanques, xai, costelles de porc, peix, marisc, llagosta, postres de fruites i crema. TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Quinta de Porrais 2018

Quinta de Porrais 2018 (Rabigato)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc pàl·lid amb tints verds.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques i tropicals, amb un toc floral i mineral.
  • Boca: Sabor fresc, d'acidesa equilibrada i regust a fruites madures.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro.

VINYA: Casa Sants Lima.

RAÏM: Rabigato, colzera do Larinho.

ENVELLIMENT: Aquest vi es antiga en barrils de roure francès durant 6 mesos, després ha de romandre almenys 1 any en ampolla abans del seu consum.

ELABORACIÓ: El raïm es trien manualment i es premsen suaument. Després el most es macera i es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable durant 2 setmanes, preferiblement a temperatures fredes controlades. Després el vi es antiga en bótes de roure francès durant 6 mesos abans de reposar i ser embotellat, on ha de romandre un any més abans de ser consumit.

MARIDATGE: Aperitius, amanides fresques, carns blanques, xai, costelles de porc, peix, marisc, llagosta, postres de fruites i crema.

TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Quinta de Porrais 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Quinta de Porrais 201820142012

4/5

Bon robí intens. Rics les aromes d'aquest Touriga Nacional a mores.Molt suau.
Vaig prendre aquest Douro entre elres.
El vaig gaudir amb un bon amic.
Veure més

4/5

El vaig provar a suggeriment d'una amiga.
Color picota amb rivets marrons. Aromes a cuir i tabac de pipa. M'agrada la seva lleugera aspror.
Aniria molt bé amb un peix blau.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega