Quinta do Cabril 1999

Quinta do Cabril (Douro)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 2,50€ Enviament (6 díes)

13,50/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: bell color vermell robí molt brillant i intens, amb espurnes brillants de color violeta. Nas: posseeix una bella complexitat d'aromes, que van des de la fruita vermella madura i cuita fins notes que revelen la seva criança com torrats, vainilla, xocolata. Boca: és un vi d'excel·lent cos, estructura i equilibri adequat entre els seus sabors àcids i dolços. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Douro. VINYA: Quinta do Cabril. RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Barroca i Tinta Roriz. ENVELLIMENT: bótes de roure francès i americà. ELABORACIÓ: la verema és manual i es segueix el procediment tradicional de vinificació. Els raïms es col·loquen a macerar breument en fred, evitant l'oxidació del raïm, després el raïm passen pel procés "prise de mousse" aprofitant el filtrat dels mosts de raïm. MARIDATGE: aquest vi és ideal per acompanyar qualsevol plat de cuina mediterrània. Es pot servir amb carns vermelles preparades a la graella, estofat de xai. També se serveix amb pastes i arrossos. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · Quinta do Cabril

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 1999
Denominació:Douro (Porto y Douro,Portugal)
Celler: Quinta do Cabril
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Quinta do Cabril

Quinta do Cabril 1999

NOTA DE TAST:

  • Vista: bell color vermell robí molt brillant i intens, amb espurnes brillants de color violeta.
  • Nas: posseeix una bella complexitat d'aromes, que van des de la fruita vermella madura i cuita fins notes que revelen la seva criança com torrats, vainilla, xocolata.
  • Boca: és un vi d'excel·lent cos, estructura i equilibri adequat entre els seus sabors àcids i dolços.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Douro.

VINYA: Quinta do Cabril.

RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Barroca i Tinta Roriz.

ENVELLIMENT: bótes de roure francès i americà.

ELABORACIÓ: la verema és manual i es segueix el procediment tradicional de vinificació. Els raïms es col·loquen a macerar breument en fred, evitant l'oxidació del raïm, després el raïm passen pel procés "prise de mousse" aprofitant el filtrat dels mosts de raïm.

MARIDATGE: aquest vi és ideal per acompanyar qualsevol plat de cuina mediterrània. Es pot servir amb carns vermelles preparades a la graella, estofat de xai. També se serveix amb pastes i arrossos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Quinta do Cabril

Comprar Vi Quinta do Cabril:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Douro