Tendències:

Douro

Quinta do Castelinho Colheita Especial 1999

75cl

22,91€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 1999 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Quinta do Castelinho
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: el seu color és cirera picota, és un vi de capa alta amb rivets de color vermell robí. Nas: es destaquen aromes a fruites vermelles madures, té notes especiades molt delicades, notes a pebre, vainilla i records de sotabosc. Aromes a torrats i cafè amb llet, tabac i cacau. Boca: d'entrada al paladar és suau amb tanins rics, dolços i ben madurs que marca una agradable sensació. Delicades notes minerals. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Douro. VINYA: Quinta do Castelinho. RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca. ENVELLIMENT: en ampolla aporta delicadesa i elegància, el taní inicial es dissipa gradualment. Després d'uns anys d'envelliment en ampolla, el Vintage desenvolupa aromes torrats, picants i de vegades també afruitats. ELABORACIÓ: el raïm són collides a mà i se seleccionen dues vegades del raïm i del gra. Criomaceració pre fermentació a temperatura de 6 ° C per 4 dies. Fermentació amb maceració de 18 dies. MARIDATGE: formatges amb cos, aromes i sabors intensos, postres de foie gras i crema, xocolata negra i baies. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 20%

Elaboració de Quinta do Castelinho Colheita Especial 1999

Quinta do Castelinho Colheita Especial 1999

NOTA DE TAST:

  • Vista: el seu color és cirera picota, és un vi de capa alta amb rivets de color vermell robí.
  • Nas: es destaquen aromes a fruites vermelles madures, té notes especiades molt delicades, notes a pebre, vainilla i records de sotabosc. Aromes a torrats i cafè amb llet, tabac i cacau.
  • Boca: d'entrada al paladar és suau amb tanins rics, dolços i ben madurs que marca una agradable sensació. Delicades notes minerals.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Douro.

VINYA: Quinta do Castelinho.

RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca.

ENVELLIMENT: en ampolla aporta delicadesa i elegància, el taní inicial es dissipa gradualment. Després d'uns anys d'envelliment en ampolla, el Vintage desenvolupa aromes torrats, picants i de vegades també afruitats.

ELABORACIÓ: el raïm són collides a mà i se seleccionen dues vegades del raïm i del gra. Criomaceració pre fermentació a temperatura de 6 ° C per 4 dies. Fermentació amb maceració de 18 dies.

MARIDATGE: formatges amb cos, aromes i sabors intensos, postres de foie gras i crema, xocolata negra i baies.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 20%

Veure més

Opinions sobre Quinta do Castelinho Colheita Especial 1999

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Quinta do Castelinho Colheita Especial 19991997

4/5

Olor molt bo a roses. La veritat és que no li vaig trobar un gust especial, però em va semblar bo.
La veritat és que no esperava més.
Veure més
Carlota Rabanal