Tendències:

Douro

Quinta do Castelinho Reserva 2000

75cl

17,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2000
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Quinta do Castelinho
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí brillant, amb reflexos violacis. Nas: Aroma suau, amb dolços notes a fruits vermells madurs, cireres, prunes i fusta de roure. Boca: Sabor fi, complex i ben equilibrat, amb tanins suaus i un lleuger toc picant a fusta de roure al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro (Porto i Douro, Portugal). VINYA: Quinta do Catelinho. RAÏMS: Touriga Nacional. ENVELLIMENT: Madura durant 24 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades i encubades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C. Després, passa el premsat mitjançant premsa pneumàtica horitzontal. MARIDATGE: Carns vermelles rostides, estofats de caça, pastes, formatges curats i postres de xocolata amb baies. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 20%

Elaboració de Quinta do Castelinho Reserva 2000

Quinta do Castelinho Reserva 2000

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí brillant, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma suau, amb dolços notes a fruits vermells madurs, cireres, prunes i fusta de roure.
  • Boca: Sabor fi, complex i ben equilibrat, amb tanins suaus i un lleuger toc picant a fusta de roure al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro (Porto i Douro, Portugal).

VINYA: Quinta do Catelinho.

RAÏMS: Touriga Nacional.

ENVELLIMENT: Madura durant 24 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades i encubades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C. Després, passa el premsat mitjançant premsa pneumàtica horitzontal.

MARIDATGE: Carns vermelles rostides, estofats de caça, pastes, formatges curats i postres de xocolata amb baies.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 20%

Veure més

Opinions sobre Quinta do Castelinho Reserva 2000

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.