Tendències:

Douro

Quinta Vale da Raposa Branco 1999

75cl

20,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 1999
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Alves de Sousa
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: groc palla amb tons daurats. Nas: Aroma potent i elegant a fruits blancs molt madurs (poma, pera i també pinya), fruites confitades, balsàmics, herbes fresques i aromàtiques i també fruites confitades. Boca: complex, amb un pas de boca vellutat, grat, fresc i ampli, en el retronasal tornen les bones sensacions del nas. Final llarg i agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DouroVINYA: Alves de SousaRAÏMS: Malvasia fina, Gouveiro, Rabigato i Viosinho. ENVELLIMENT: criança en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: raïm de les seves pròpies finques per produir els seus vins. Això ho fa utilitzant "terrers" veritablement únics i una magnífica diversitat de varietats de raïm naturals de la regió. MARIDATGE: peixos, pastes, formatges suaus.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-14ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Quinta Vale da Raposa Branco 1999

Quinta Vale da Raposa Branco 1999

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc palla amb tons daurats.
  • Nas: Aroma potent i elegant a fruits blancs molt madurs (poma, pera i també pinya), fruites confitades, balsàmics, herbes fresques i aromàtiques i també fruites confitades.
  • Boca: complex, amb un pas de boca vellutat, grat, fresc i ampli, en el retronasal tornen les bones sensacions del nas. Final llarg i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DouroVINYA: Alves de SousaRAÏMS: Malvasia fina, Gouveiro, Rabigato i Viosinho.

ENVELLIMENT: criança en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: raïm de les seves pròpies finques per produir els seus vins. Això ho fa utilitzant "terrers" veritablement únics i una magnífica diversitat de varietats de raïm naturals de la regió.

MARIDATGE: peixos, pastes, formatges suaus.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-14ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

El Celler

Alves de Sousa

Alves de Sousa

La producció de vins és una tradició familiar per Domingos Alves de Sousa: el seu pare (Edmundo Alves de Sousa) i el seu avi (Domingos Alves de Sousa) ja havien estat enòlegs al Duero. Però Domingos Alves de Sousa al principi va abraçar una altra carrera. Després de llicenciar-se en Enginyeria de Camins, no va renunciar al doble atractiu (de terra i de sang) i va abandonar la seva activitat el 1987 per dedicar-se exclusivament a explorar els predios que havia heretat i als altres que posteriorment va adquirir, en què ha estat realitzant un treball de modelització de reparcel·lació i reestructuració de les vinyes. L'evolució del negoci del vi té aspectes interessants, gairebé paradigmàtics i mereix una mica d'història.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Quinta Vale da Raposa Branco 1999

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega