Tendències:

Douro

Quintela 2018

75cl

3,65€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Carlos Alonzo Wines
Volum: 75cl
Raïms: Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: robí, belles violetes. Nas: notes florals i matisos de fruits vermells, torrada de fusta. Boca: de cos complet, complex, fruita madura i tanins suaus. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro. RAÏMS: Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional. ENVELLIMENT: després de la fermentació malolàctica, envellit en bótes de roure francès usades durant 9 mesos. ELABORACIÓ: vinificat en tancs de fermentació d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 28 ° C durant 10 dies. Totes les varietats fermenten per separat. Seguit d'altres 5 dies de maceració carbònica. MARIDATGE EL VI: tots els plats de carn, caça i formatges. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Quintela 2018

Quintela 2018 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional i Tinta Roriz)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí, belles violetes.
  • Nas: notes florals i matisos de fruits vermells, torrada de fusta.
  • Boca: de cos complet, complex, fruita madura i tanins suaus.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro.

RAÏMS: Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional.

ENVELLIMENT: després de la fermentació malolàctica, envellit en bótes de roure francès usades durant 9 mesos.

ELABORACIÓ: vinificat en tancs de fermentació d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 28 ° C durant 10 dies. Totes les varietats fermenten per separat. Seguit d'altres 5 dies de maceració carbònica.

MARIDATGE EL VI: tots els plats de carn, caça i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Quintela 2018

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quintela 2018:Puntua Quintela 2018:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: robí, belles violetes.Nas: notes florals i matisos de fruits vermells, torrada de fusta.Boca: de cos complet, complex, fruita madura i tanins suaus.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Douro.RAÏMS: Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional.ENVELLIMENT: després de la fermentació malolàctica, envellit en bótes de roure francès usades durant 9 mesos.ELABORACIÓ: vinificat en tancs de fermentació d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 28 ° C durant 10 dies. Totes les varietats fermenten per separat. Seguit d'altres 5 dies de maceració carbònica.MARIDATGE EL VI: tots els plats de carn, caça i formatges.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
,

4 /5

En un bar a Douro.
Li vaig notar un color menys intens. Aroma dens a compota de fruits vermells. Un toc de dolçor.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quintela 201820172016

4/5

El vam tastar amb uns amics molt aficionats al vi.
Un Douro amb vores marrons. Aromes de cuir i tabac. Per ser de Douro era una mica gras o làctic.
Aquest Quintela és el vi ideal per a embotits de porc senglar.
Veure més

4/5

Cirera picota, de capa alta. Aromes de roure.Curiós el vi de Carlos Alonzo Wines, tenia un final una mica amarg.
La combinació entre aquest Quintela i la carn va quedar fenomenal.
Amb companys de la feina.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega