Tendències:

Douro

Vieira de Sousa Unoaked 2018

75cl

13,15€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Douro (Porto y Douro, Portugal)
Celler: Vieira de Sousa
Volum: 75cl
Raïms: Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Elaboració de Vieira de Sousa Unoaked 2018

Vieira de Sousa Unoaked 2018 (Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca i Tinta Roriz)

Productor: Vieira de Sousa

DO: Douro

Els raïms: Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca i Tinta Roriz

Veure més

El Celler

Vieira de Sousa

Vieira de Sousa

EL VI PORT és una llarga tradició a la família VIEIRA DE SOUSA. TOTS ELS NOSTRES VINS DEL PORT VOLSEM EN LES NOSTRES QUINTES AMB LES NOSTRES RAULES, VEGADES EN ELS NOSTRES COMPROMÍS PER A DECADES FINS A COM ARRIBAR EL MOMENT PERFECTE PER A EMBOTELLAR.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Vieira de Sousa Unoaked 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vieira de Sousa Unoaked 2018:Puntua Vieira de Sousa Unoaked 2018:

4 /5

El vaig beure amb els companys de treball.
Del color de les picotes. Bons olors a fruits vermells del Vieira de Sousa Unoaked. Un postgust molt llarg.
No recomano prendre aquest negre de Vieira de Sousa amb carn, millor amb altres plats.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vieira de Sousa Unoaked 201820152013

4/5

Aquest és un vi molt elegant i suau. fruita fresca i molt equilibrat, boca fresca i plena.
Veure més

4/5

NOTES DE TAST:
Es tracta d'un vi molt elegant i suau. Fruita fresca i molt equilibrat, fresc i ple boca.
- Winemaker: Luisa Borges
- Elaboració: La principal varietat de raïm per a aquest vi és Touriga Franca i una petita part de Touriga Nacional. Ha envellit en tancs inox, per mantenir l'elegància i és la fruita suau, per ser fidel a si mateixa.
- Varietats de raïm Touriga Franca :, Tinta Roriz, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Negre Cao.
- Maridatge: Excel·lent servit amb fortes carn i plats de caça foscos.
- Emmagatzemar i servir Consells: Emmagatzematge Anar a dormir a una temperatura de 15 ° C. Servir a una temperatura de 16 ° C a 18 ° C.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega