Tendències:

Empordà

La Bèstia Negra Oliveda 2016

75cl

La Bèstia Negra Oliveda 2017

8,08€
8,08€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar La Bèstia Negra Oliveda 2017

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Empordà (Catalunya, Espanya)
Celler: La Bèstia
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color d'joia robí, profund i brillant. Nas: Perfil aromàtic ampli, impressiona la fruita negra de pell madura amb reminiscència a conserva en almívar, a més de notes picants que provenen del pebre mòlt i torrada. Boca: Conté sabors fruiters en conjunt amb notes picants de pebre i torrades provinents de la fusta del barril. És gras i viu, lleugerament àcid i de cos consistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Empordà (Espanya). VINYA: Grup Oliveda. RAÏMS: 80% Garnatxa, 20% Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: Durant 1 any en barriques de roure americà per a la Garnatxa i roure francès per al raïm Cabernet Sauvignon. ELABORACIÓ: La verema és manual i la fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable separant sempre cada varietat i és després de l'envelliment que es barregen. MARIDATGE: Ideal com a acompanyant de carns vermelles, risottos, canelons i pastes. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15 - 17è C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre La Bèstia Negra Oliveda 2016

La Bèstia Negra Oliveda 2016 (Cabernet Sauvignon i Garnacha negra)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color d'joia robí, profund i brillant.
  • Nas: Perfil aromàtic ampli, impressiona la fruita negra de pell madura amb reminiscència a conserva en almívar, a més de notes picants que provenen del pebre mòlt i torrada.
  • Boca: Conté sabors fruiters en conjunt amb notes picants de pebre i torrades provinents de la fusta del barril. És gras i viu, lleugerament àcid i de cos consistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Empordà (Espanya).

VINYA: Grup Oliveda.

RAÏMS: 80% Garnatxa, 20% Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: Durant 1 any en barriques de roure americà per a la Garnatxa i roure francès per al raïm Cabernet Sauvignon.

ELABORACIÓ: La verema és manual i la fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable separant sempre cada varietat i és després de l'envelliment que es barregen.

MARIDATGE: Ideal com a acompanyant de carns vermelles, risottos, canelons i pastes.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15 - 17è C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre La Bèstia Negra Oliveda 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.