Tendències:

Empordà

Quinze Roures Magnum 2012

Volum Magnum
20,51€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Quinze Roures Magnum 2017

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2012 Altres anyades
Denominació:Empordà (Catalunya, Espanya)
Celler: Celler Espelt
Volum: 150cl Altres volums
Raïms: Garnacha blanca, Garnacha gris
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista:% 1 presenta un color groc pàl · lid amb tonalitats verdes. Nas: Potent i persistent. Aromes sedosos de cacau i vainilla i notes de fruita (pinya, meló, pera), mel i fruits secs torrats. Boca: En boca glicèric, madur, amb bona acidesa, fresc i un postgust de fruits secs torrats, notes greixos i mel. RAÏMS: Garnatxa Blanca, Garnatxa Gris CELLER: Espelt

Descripció de Quinze Roures Magnum 2012

Quinze Roures Magnum 2012 (Garnacha blanca i Garnacha gris)

NOTA DE TAST:

  • Vista:% 1 presenta un color groc pàl · lid amb tonalitats verdes.
  • Nas: Potent i persistent. Aromes sedosos de cacau i vainilla i notes de fruita (pinya, meló, pera), mel i fruits secs torrats.
  • Boca: En boca glicèric, madur, amb bona acidesa, fresc i un postgust de fruits secs torrats, notes greixos i mel.

RAÏMS: Garnatxa Blanca, Garnatxa Gris

CELLER: Espelt

Veure més

Opinions sobre Quinze Roures Magnum 2012

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinze Roures Magnum 2012:Puntua Quinze Roures Magnum 2012:

4 /5

De color or nou amb lleugeres tonalitats verdes. Potència i persistència en nas. Destaca un primer toc suau de fustes nobles que no emmascara la personalitat del vi. Apareixen aromes sedosos de cacau i vainilla. En boca, el primer atac és glicèric i madur que s'equilibra amb la frescor de la fruita. Una punta d'acidesa li dóna un final persistent. Postgust amb notes greixos, torrats i mels.
Maridatge de Quinze Roures Magnum 2012: És un blanc amb més personalitat, sabor i cos. Molt interessant amb formatges cremosos o poc curats (tipus Maó, tetilla ...) o plats com un bacallà al forn al pil pil, un lluç a la donostiarra o un arròs de llamàntol.
Veure més
,