• El catàleg més gran d'Europa + de 90.000 productes en venda

  • Millor botiga online de vins 2016 Més de 100.000 clients satisfets

  • Comprar vi online és ràpid Botiga de vins i licors amb enviament a partir de 48 hores

Vi de Espanya

Veure tots els productes a Vi de Espanya »

Els vins d'Espanya tenen l'origen en el litoral sud-occidental d'Andalusia. Durant segles, Espanya només va tenir 2 regions importants: Jerez (la més antiga) i Rioja. Avui en dia la situació dels vins ha canviat totalment sent molt rellevant tant pel seu poder econòmic com la seva posició de lideratge com 1er productor mundial de vi.

El cultiu de vins d'Espanya i la incorporació de noves tecnologies en l'elaboració dels vins ha permès als vins espanyols incrementar la seva qualitat al llarg dels anys. Gràcies a climes i sòls diversos, Espanya compta amb les condicions ideals per conrear ceps autòctones com l'Albariño, el Tempranillo o la Garnatxa de reconegut prestigi arreu del món.

I això ha estat possible gràcies al creixement i prestigi de grans cellers espanyols com: Osborne, Enate, Grup Pesquera, Vega Sicília, Protos, Torres, Cune (CVNE) o Marqués de Càceres. Finalment, les denominacions d'origen han reafirmat el seu reconeixement mundial com Rioja, Ribera del Duero o Priorat.

A Espanya es conreen 1,15 milions d'hectàrees repartides en les 17 comunitats autònomes en les quals es produeixen vins negres, blancs, rosats, escumosos, licorosos o d'agulla. Espanya té a més les vinyes més extensos que qualsevol altre país a Europa.

Espanya és sinònim de vins i de gastronomia.

Comprar Vins de Espanya online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi de Espanya: Top Vendes

Vi De Espanya: negre

Vi De Espanya: blanc

Vi De Espanya: escumosos

Robert ParkerRobert Parker

Vi De Espanya: Puntuació de Robert Parker