Tendències:

Etna

Orestiadi la Gelsomina Etna Bianco 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Etna (Sicilia, Itàlia)
Celler: Tenute Orestiadi
Volum: 75cl
Raïms: Carricante, Catarratto
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla, amb reflexos daurats brillants. Nas: Aromes elegants de fruits madurs i cítrics, amb tons florals i especiats. Boca: Cos lleuger, sedós, fresc, elegant, equilibrat, amb sabors de fruits cítrics i madurs. Final llarg i fresc. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Etna. VINYA: Orestiadi. RAÏM: Carricante, Catarratto. ENVELLIMENT: 3 mesos en bótes d'acer inoxidable, seguit per 4 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: El raïm van ser collides a mà i sotmeses a una estabilització en fred durant un període de 8 hores. Després del premsat suau, es va realitzar una fermentació alcohòlica en bótes d'acer inoxidable durant un període de 20 dies. El vi va ser sotmès a un període d'envelliment en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares durant 3 mesos. Després de ser embotellat, el vi es va deixar reposar durant 4 mesos abans de ser comercialitzat. MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, peixos, marisc, risotto, amanida, vegetals forn, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Orestiadi la Gelsomina Etna Bianco 2018

Orestiadi la Gelsomina Etna Bianco 2018 (Carricante i Catarratto)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla, amb reflexos daurats brillants.
  • Nas: Aromes elegants de fruits madurs i cítrics, amb tons florals i especiats.
  • Boca: Cos lleuger, sedós, fresc, elegant, equilibrat, amb sabors de fruits cítrics i madurs. Final llarg i fresc.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Etna.

VINYA: Orestiadi.

RAÏM: Carricante, Catarratto.

ENVELLIMENT: 3 mesos en bótes d'acer inoxidable, seguit per 4 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: El raïm van ser collides a mà i sotmeses a una estabilització en fred durant un període de 8 hores. Després del premsat suau, es va realitzar una fermentació alcohòlica en bótes d'acer inoxidable durant un període de 20 dies. El vi va ser sotmès a un període d'envelliment en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares durant 3 mesos. Després de ser embotellat, el vi es va deixar reposar durant 4 mesos abans de ser comercialitzat.

MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, peixos, marisc, risotto, amanida, vegetals forn, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Orestiadi la Gelsomina Etna Bianco 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Orestiadi la Gelsomina Etna Bianco 2018:Puntua Orestiadi la Gelsomina Etna Bianco 2018:

4 /5

Color viu i bonic. Perfums de flors blanques: gessamí, lliris ....Amb gust i cos.
El vaig prendre a la platja amb marisc.
Un vi per gaudir amb un amic.
Veure més
,