Tendències:

Givry

Joseph Drouhin Givry 2017

Volum 75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Givry (Borgoña, França)
Celler: Joseph Drouhin
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Color: El Joseph Drouhin Givry 2017 espectacles en bordeus brillant a Ruby argila vermella. Nas: Diversos paleta de gust que varia de baies i cireres en la regalèssia i menta, a notes florals, tabac, cedre i cuir. Boca: Després d'un començament explosiu, la meravellosa estructura, la força, tanins equilibrats i cossos especials mostren. Els de final sostinguts de nou presenten totes les propietats de Borgonya en amplada completa. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Givry VINYA: Maison Joseph Drouhin. En prop de 73 hectàrees de raïm de classe alta es conreen a Borgonya, el celler es troba entre nombroses denominacions. Els fruits d'aquest vi provenen de sud de Borgonya, a uns 10 km de Chalon-sur-Saône. A la pedra calcària, en un emplaçament a sud a sud-est i excel·lents condicions climàtiques, es col·loca la base d'aquest vi únic. RAÏMS: 100% Pinot Noir ENVELLIMENT: 12 a 15 mesos d'envelliment en bótes de roure (10% de roure nou) ELABORACIÓ: El procés de producció es caracteritza per un control complet a final per obtenir l'excel·lència absoluta d'un vi ple expressió de terrer i caràcter. Després de la collita manual i selecció acurada de el procés de maceració i vinificació seguit amb una durada de 2-3 setmanes. Les temperatures van ser sempre controlats i només es van utilitzar llevats indígenes. En particular, el procés d'extracció es controla acuradament per donar un color en una banda i substància, però sense arribar a perdre en l'altre costat de la finor i caràcter. MARIDATGE: Un acompanyament exclusiu d'ànec rostit, xai, filet de carn, guisat o madurar i formatges molt fortament aromatitzats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció de Joseph Drouhin Givry 2017

Joseph Drouhin Givry 2017

NOTA DE TAST:

  • Color: El Joseph Drouhin Givry 2017 espectacles en bordeus brillant a Ruby argila vermella.
  • Nas: Diversos paleta de gust que varia de baies i cireres en la regalèssia i menta, a notes florals, tabac, cedre i cuir.
  • Boca: Després d'un començament explosiu, la meravellosa estructura, la força, tanins equilibrats i cossos especials mostren. Els de final sostinguts de nou presenten totes les propietats de Borgonya en amplada completa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Givry

VINYA: Maison Joseph Drouhin. En prop de 73 hectàrees de raïm de classe alta es conreen a Borgonya, el celler es troba entre nombroses denominacions. Els fruits d'aquest vi provenen de sud de Borgonya, a uns 10 km de Chalon-sur-Saône. A la pedra calcària, en un emplaçament a sud a sud-est i excel·lents condicions climàtiques, es col·loca la base d'aquest vi únic.

RAÏMS: 100% Pinot Noir

ENVELLIMENT: 12 a 15 mesos d'envelliment en bótes de roure (10% de roure nou)

ELABORACIÓ: El procés de producció es caracteritza per un control complet a final per obtenir l'excel·lència absoluta d'un vi ple expressió de terrer i caràcter. Després de la collita manual i selecció acurada de el procés de maceració i vinificació seguit amb una durada de 2-3 setmanes. Les temperatures van ser sempre controlats i només es van utilitzar llevats indígenes. En particular, el procés d'extracció es controla acuradament per donar un color en una banda i substància, però sense arribar a perdre en l'altre costat de la finor i caràcter.

MARIDATGE: Un acompanyament exclusiu d'ànec rostit, xai, filet de carn, guisat o madurar i formatges molt fortament aromatitzats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Joseph Drouhin Givry 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Joseph Drouhin Givry 2017:Puntua Joseph Drouhin Givry 2017:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Escarlata de profunditat mitjana.Nas: Aromes fruiters intensos que recorden grosella i grosella negra, evolucionant cap a matisos especiatsBoca: bon equilibri entre textura i finor, amb tanins ferms però refinats. Postgust llarg i temptador, amb sabors de fruita molt madura.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: GivryVINYA: Joseph DrouhinRAÏMS: 100% Pinot NoirENVELLIMENT: En bóta (10% de roure nou), durant 12 a 15 mesos.ELABORACIÓ: La maceració i la vinificació triguen de 2 a 3 setmanes, realitzades amb llevats indígenes. Temperatures de maceració i fermentació sota control total.MARIDATGE: Carn de res, vedella, caça, aus de corralTEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Joseph Drouhin Givry 201720162015

4/5

Al paladar, un bon equilibri entre els tanins carnosos i fins, fins però ferms
Un molt llarg i atractiu sabor, amb sabors de fruita molt madura
Veure més
Vintage and co

4/5

- Al·lèrgens: conté sulfits
Veure més
Perbaccowein