Movia Puro Bianco Magnum 2008

Movia (Goriska Brda)

52,50€ (Preu aproximat)

No és possible comprar Movia Puro Bianco Magnum 2008 en aquest moment.

TAST * movia Pur Bianco 2008 * : Vista: taronja-vermell Nas: baies vermelles al nas, aromes terciaris, madurs, però una gran quantitat de frescor Sabor: sec, equilibrat, notes herbàcies, complex, llarg final NOM: Goriška Brda VINEYARD: movia Raïm: Chardonnay, Ribolla ENVELLIMENT: 4 anys en bótes... llegir complet »

Fitxa tècnica · Movia Puro Bianco

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2008 Altres anyades
Denominació:Goriska Brda (Slovenia,Eslovenia)
Celler: Movia
Volum: 150cl Altres volums
Raïms: Chardonnay, Ribolla
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%

Descripció · Movia

Movia Puro Bianco Magnum 2008 (Chardonnay i Ribolla)

TAST * movia Pur Bianco 2008 *:

  • Vista: taronja-vermell
  • Nas: baies vermelles al nas, aromes terciaris, madurs, però una gran quantitat de frescor
  • Sabor: sec, equilibrat, notes herbàcies, complex, llarg final

NOM: Goriška Brda

VINEYARD: movia

Raïm: Chardonnay, Ribolla

ENVELLIMENT: 4 anys en bótes

PREPARACIÓ: Late Harvest, els primers dipòsits de fermentació, segona fermentació en barrils en la femta. No sofre o altres conservants utilitzats abans de l'embotellat.

SUPORT: peix, marisc, carns blanques, formatges, risotto, pasta fresca

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

ALCOHOL: 12,5%

Movia

Comprar Vi Movia:

Opinions

Opinió destacada sobre Movia Puro Bianco Magnum 2008

Publicat el a les 03.43

4/5

Movia Puro Bianco Magnum 2008

Raïm: Chardonnay 70% - 30% Ribolla

País: Eslovènia
Contingut: 1, 50 l
most fresc al vi base que s'ha completat l'envelliment en bótes de roure francès després d'aproximadament 4
anys; no s'afegiran o 'licor d'expedició' (xarop i llevats seleccionats) en el "licor d'expedició"
perquè no va a fer cap degollament. En l'ampolla, on roman amb les seves mares durant 2 anys
celler, i després permetre que el vi per millorar i seguir evolucionant. L'ampolla ha d'estar
celebrada cap per avall dins el cilindre subministrat. Procediment per a la restitució: El vi ha de ser
exhaustivament va refredar a la temperatura zero graus. Després de treure la càpsula de plàstic,
el clip que subjecta la tapa de l'ampolla (cap per avall) ha de ser inserida en la ranura de la
purista, a continuació, submergir l'ampolla i el purista en una galleda de gel
prèviament omplert amb aigua. Torçar l'ampolla i el purista, obrir l'ampolla
tornant-se ràpidament cap per avall per evitar que la major part de fuorisucita vi. NB: Repetició
que el treball de operació si l'ampolla i 'es va refredar a zero graus, en cas contrari existeix
risc que la pressió cara interior s'escapi massa vi de l'ampolla. Afruitat vi blanc escumós d'un caràcter únic i la boca únic i fresc i mineral. Ideal com a aperitiu, amb peix, marisc, carns, i una mica de tot
La disponibilitat limitada, pregunta abans de comprar

Més comentaris sobre Movia Puro Bianco Magnum 2008

Publicat el a les 05.43

4 /5

Movia Puro Bianco Magnum 2008 és sensacional

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Movia Puro Bianco Magnum 2011

Joana Dalmau
Joana Dalmau

4/5

El vaig gaudir sense maridar. El vaig tastar amb la meva germana.
Té un color molt intens. Rics aromes a llevat. M'agrada la seva lleugera aspror.

Opinions sobre Movia Puro Bianco Magnum 2009

Passione Vino
Passione Vino

4/5

Raïm: Chardonnay 70% - 30% Ribolla

País: Eslovènia
Contingut: 1, 50 l
most fresc al vi base que s'ha completat l'envelliment en bótes de roure francès després d'aproximadament 4
anys; no s'afegiran o 'licor d'expedició' (xarop i llevats seleccionats) en el "licor d'expedició"
perquè no va a fer cap degollament. En l'ampolla, on roman amb les seves mares durant 2 anys
celler, i després permetre que el vi per millorar i seguir evolucionant. L'ampolla ha d'estar
celebrada cap per avall dins el cilindre subministrat. Procediment per a la restitució: El vi ha de ser
exhaustivament va refredar a la temperatura zero graus. Després de treure la càpsula de plàstic,
el clip que subjecta la tapa de l'ampolla (cap per avall) ha de ser inserida en la ranura de la
purista, a continuació, submergir l'ampolla i el purista en una galleda de gel
prèviament omplert amb aigua. Torçar l'ampolla i el purista, obrir l'ampolla
tornant-se ràpidament cap per avall per evitar que la major part de fuorisucita vi. NB: Repetició
que el treball de operació si l'ampolla i 'es va refredar a zero graus, en cas contrari existeix
risc que la pressió cara interior s'escapi massa vi de l'ampolla. Afruitat vi blanc escumós d'un caràcter únic i la boca únic i fresc i mineral. Ideal com a aperitiu, amb peix, marisc, carns, i una mica de tot
Tannico
Tannico

4/5

ORIGEN DEL NOM: Slovenja ZGP Brda
TIME per provar-: aperitiu, durant tot el menjar
Ideal de consum: 2014/2030
TEMPERATURA: 8 ° C
Maridatge: aperitius, mariscs, carns
Raïm: Chardonnay 60%, 40% Ribolla
ALCOHOL: 12,5%
AVALUACIÓ DE tànnic: 8/10

Top Vendes Goriska Brda