Diez Días de Marzo 2018

Bodegas Vilaplana (Granada)

9,09€ 9,09€ + 7,00€ Enviament (3 - 6 díes)

57,42€ + 6,22€ Enviament (24h - 4 díes)

114,84€ + 7,57€ Enviament (24h - 4 díes)

9,09€ 8,64/unitat
  • 8,64 X 6 unitats

Enviament: Enoteca Andana

Rebràs 0.12 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Groc palla, amb reflexos verdosos. Nas: Aroma suau, amb lleugers minerals i subtils notes a flors silvestres, cítrics, pela de llimona, albercoc, pera, poma, fruits secs, mel, vainilla, romaní i farigola. Boca: Sabor suau, fresc, complex i ben equilibrat, amb una textura cremosa i una lleugera profunditat al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Granada (Andalusia, Espanya). VINYA: Cellers Vilaplana. RAÏM: Macabeu, Jaén blanca i moscatell gra petit. ENVELLIMENT: Madura sobre les mares durant 12 mesos en dipòsits d'acer inoxidable en contacte amb les mares. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, per després ser escuats, seguit d'una maceració en fred sobre les pells durant 12 hores, per després realitzar un premsat suau. Passa per una fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 15 ° C. MARIDATGE EL VI: Aperitius, peixos, mariscs, risottos, estofats, formatges curats, platerets vegetarians i picants. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
T'agradarà saber que...

Quan vam celebrar un esdeveniment amb un vi blanc ho fem amb els millors. En aquest cas, destaquem l'elaborat amb diferents raïms: Macabeu, Jaén blanca i moscatell de gra petit. Una combinació fantàstica que s'elabora a les vinyes propis de Cellers Vilaplana, de la comarca de Basa.

S'embotella també a la mateixa finca i la seva producció és d'unes 4.000 ampolles. Ens delectem, en aquesta ocasió, amb un vi blanc, de color groc, amb aromes a cítrics, i molt fresc. El combinem amb aperitius, peixos i arrossos. ¡Pura fantasia a l'hora de triar un blanc melós i amb cos!

Fitxa tècnica · Diez Días de Marzo

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Granada (Andalusia,Espanya)
Celler: Bodegas Vilaplana
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció · Bodegas Vilaplana

Diez Días de Marzo 2018

NOTA DE TAST:

  • Vista: Groc palla, amb reflexos verdosos.
  • Nas: Aroma suau, amb lleugers minerals i subtils notes a flors silvestres, cítrics, pela de llimona, albercoc, pera, poma, fruits secs, mel, vainilla, romaní i farigola.
  • Boca: Sabor suau, fresc, complex i ben equilibrat, amb una textura cremosa i una lleugera profunditat al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Granada (Andalusia, Espanya).

VINYA: Cellers Vilaplana.

RAÏM: Macabeu, Jaén blanca i moscatell gra petit.

ENVELLIMENT: Madura sobre les mares durant 12 mesos en dipòsits d'acer inoxidable en contacte amb les mares.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, per després ser escuats, seguit d'una maceració en fred sobre les pells durant 12 hores, per després realitzar un premsat suau. Passa per una fermentació alcohòlica en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 15 ° C.

MARIDATGE EL VI: Aperitius, peixos, mariscs, risottos, estofats, formatges curats, platerets vegetarians i picants.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Bodegas Vilaplana

Comprar Vi Bodegas Vilaplana:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Diez Días de Marzo 2014

Ramon Vilaregut
Ramon Vilaregut

4/5

El prenem entre els aperitius i els entrants. La millor companyia per al Diez Días de Marzo és una bona conversa.
De color groc, amb reflexos daurats. Aquest Bodegas Vilaplana té aromes de pera i plàtan. Lleugerament salí.

Opinions sobre Diez Días de Marzo 2017

Paladar Plus
Paladar Plus

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: A la vista presenta un color groc pàl·lid i brillant
- Nas: Records a aromes cítrics i de fruites tropicals
- Boca: Saborós, sedós, fresc i viu

- TEMPERATURA DE SERVEI: Es recomana servir entre 6 i 8 ºC
- GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12º
Enoteca Andana
Enoteca Andana

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: Color groc molt pàl·lid i brillant
- Nas: de predominança floral amb notes cítriques i de fruits tropicals

Tipus: Blanc jove
Raïm: Macabeu / Jaén blanca / moscatell gra petit
Zona d'Origen: Granada
Edat mitjana de la vinya: 14 anys
Sòl: Francs, pedregosos, argilosos i calcaris
Celler: Cellers Vilaplana
Municipi (Província): Caniles (Granada)
Verema: En caixes de 10 Kg
Selecció en vinya i celler, separant i rebutjant les fulles i raïms que no siguin adequats
Elaboració: Desarrapat i lleuger rebregat
Fermentació a temperatura controlada en dipòsits d'acer inoxidable
Evolució en ampolla: Curt termini
Edició limitada: 4.000 ampolles
Temperatura de servei: 6-8 ºC

Maridatge: Arrossos, peixos, mariscs, verdures a la planxa, formatges suaus
Presentació: Ampolla de 75 clCatado per Andana al juny 2018 l'anyada 2017
Puntuació: 9.1 sobre 10
Saborós, sedós, fresc i viu
Amb un punt final amarg que li dóna un contrapunt molt interessant
Aroma de boca molt persistent. Curiós, equilibrat
Aroma primaveral, flors embotellades
Un gran blanc de Granada
No t'ho perdis.
SI VOL SABER MÉS ...
En Caniles, zona vinícola tradicional de Granada, se situen les vinyes d'aquest petit projecte però amb una gran qualitat
Lluís Vilaplana agafa el testimoni del seu sogre el 1995 després d'elaborar vins a Penedès i Priorat i decideix plantar vinyes de dues varietats diferents a les que hi havia a la zona a 1000 metres sobre el mar, Macabeu i Ull de llebre.
Caniles és una població que està situada als peus de la Serra de Basa, a l'altiplà que s'obre pel nord cap a la Serra del Segura i pel sud-est cap a les valls que arriben a la Mediterrània
El parc natural de la Serra de Basa és un entorn molt ric, tant en flora (pins, arbustos, ginestes, plantes aromàtiques.) Com en fauna (cabres salvatges, cérvols, guineus, senglars, àguiles, llebres).
El celler està situat en el Paratge del Mincal, als afores de Caniles
Està construïda en tres nivells, per diversos motius, per utilitzar al màxim la gravetat en els trasbalsos i així bombar el menys possible, per diferenciar clarament cada zona del celler, i per aconseguir estabilitat de forma natural, tant en temperatura com en humitat.
Disposen de 5 hectàrees de vinyes repartits en 2 zones
La vinya del Pagament Parrax està plantada amb la varietat ull de llebre, té una superfície de 3 hectàrees i està situada a la Serra de Basa a 1.000 m d'alçada, a l'entrada del Parc Natural.
Les vinyes de raïm blanc són al Paratge del Mincal, a l'altre costat del vessant i a menys altura
Els sòls són més sorrencs i solts, molt apropiats per al raïm Macabeu i el raïm autòctona Jaén
El sistema de conducció, el cultiu i els controls són els mateixos tant per al raïm tinta com per a la i blanca.

Top Vendes Granada