Amontillado del Duque

González Byass (Jerez-Xérès-Sherry)

GP91

Producte no disponible a Estats Units

52,79€ + 4,95€ Enviament (48h - 3 díes)

52,79/unitat

Enviament: Vinos Baco (Espanya)

Rebràs 0.7 punts per cada unitat que compris

Només queden 4 unitats!

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: daurat fosc. Nas: aromes punxants, notes de fruits secs i fustes nobles. Boca: sec i viguroso, un final molt llarg, aromàtic i ben estructurat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez i Manzanilla.VINYA: sòl calcari albarizo.RAÏMS: 100% Palomino. ENVELLIMENT: criança pel sistema de criaderas i soleres en bótes de roure americà de 550 litres. Restava d'una mitjana de 30 anys en solera. Durant aquest període, envellit sota una capa de llevat anomenada "flor" que va desapareixent, permetent una criança oxidativa l'origen del seu color ambre.ELABORACIÓ: raïm recollida a mà per garantir la seva arribada a les màquines de premsat en una condició òptima. Tan aviat com el raïm arriben al celler, aquestes són acuradament premsades, sense aixafar les tiges, les llavors i la pell. Aquest suc, extret del primer premsat lleuger, es diu "rovell" o "most de rovell". MARIDATGE: carns vermelles, guisats i formatges curats.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 21.5%

Fitxa tècnica · Amontillado del Duque

Tipus De Vi: Vi generós
Altres Anyades: Veure
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia,Espanya)
Celler: González Byass
Volum: 75 cl
Puntuació: GP91
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 21%

Descripció · González Byass

Amontillado del Duque

NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat fosc.
  • Nas: aromes punxants, notes de fruits secs i fustes nobles.
  • Boca: sec i viguroso, un final molt llarg, aromàtic i ben estructurat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez i Manzanilla.VINYA: sòl calcari albarizo.RAÏMS: 100% Palomino.

ENVELLIMENT: criança pel sistema de criaderas i soleres en bótes de roure americà de 550 litres. Restava d'una mitjana de 30 anys en solera. Durant aquest període, envellit sota una capa de llevat anomenada "flor" que va desapareixent, permetent una criança oxidativa l'origen del seu color ambre.ELABORACIÓ: raïm recollida a mà per garantir la seva arribada a les màquines de premsat en una condició òptima. Tan aviat com el raïm arriben al celler, aquestes són acuradament premsades, sense aixafar les tiges, les llavors i la pell. Aquest suc, extret del primer premsat lleuger, es diu "rovell" o "most de rovell".

MARIDATGE: carns vermelles, guisats i formatges curats.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 21.5%

González Byass

González Byass neix el 1835, quan el jove Manuel María González Ángel va arribar a Jerzees disposat a fer-se un lloc en el pròsper i puixant negoci del Sherry. Animat pel continu desenvolupament de les exportacions, va adquirir aquest any un petit celler, i va començar a elaborar i exportar els...

Comprar Vi González Byass:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Jerez-Xérès-Sherry