Tendències:

Jerez-Xérès-Sherry

Amontillado del Duque Medias 50cl

50cl

27,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya)
Celler: González Byass
Volum: 50cl
Raïms: Palomino Fino
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: daurat fosc. Nas: aromes punxants, notes de fruits secs i fustes nobles. Boca: sec i viguroso, un final molt llarg, aromàtic i ben estructurat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez-Xérès-Sherry. VINYA: sòl calcari albarizo. RAÏMS: Palomino Fino 100%. ENVELLIMENT: criança pel sistema de criaderas i soleres en bótes de roure americà de 550 litres. El vi roman una mitjana de 30 anys en solera. Durant aquest període, el vi envelleix sota una capa de llevat anomenada "flor" que va desapareixent, el que permet una criança oxidativa a l'origen del seu color ambre. ELABORACIÓ: raïm recollida a mà per garantir la seva arribada a les màquines de premsat en una condició òptima. Tan aviat com el raïm arriben al celler, aquestes són acuradament premsades, sense aixafar les tiges, les llavors i la pell. Aquest joc, extret del primer premsat lleuger, es diu "rovell" o "most de rovell". MARIDATGE: carns vermelles, guisats i formatges curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 21,5%

Elaboració de Amontillado del Duque Medias 50cl

Amontillado del Duque Medias 50cl (Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat fosc.
  • Nas: aromes punxants, notes de fruits secs i fustes nobles.
  • Boca: sec i viguroso, un final molt llarg, aromàtic i ben estructurat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez-Xérès-Sherry.

VINYA: sòl calcari albarizo.

RAÏMS: Palomino Fino 100%.

ENVELLIMENT: criança pel sistema de criaderas i soleres en bótes de roure americà de 550 litres. El vi roman una mitjana de 30 anys en solera. Durant aquest període, el vi envelleix sota una capa de llevat anomenada "flor" que va desapareixent, el que permet una criança oxidativa a l'origen del seu color ambre.

ELABORACIÓ: raïm recollida a mà per garantir la seva arribada a les màquines de premsat en una condició òptima. Tan aviat com el raïm arriben al celler, aquestes són acuradament premsades, sense aixafar les tiges, les llavors i la pell. Aquest joc, extret del primer premsat lleuger, es diu "rovell" o "most de rovell".

MARIDATGE: carns vermelles, guisats i formatges curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 21,5%

Veure més

El Celler

González Byass

González Byass

González Byass neix el 1835, quan el jove Manuel María González Ángel va arribar a Jerzees disposat a fer-se un lloc en el pròsper i puixant negoci del Sherry. Animat pel continu desenvolupament de les exportacions, va adquirir aquest any un petit celler, i va començar a elaborar i exportar els seus propis vins. 20 anys després, el 1855 i davant el creixent èxit de la seva empresa, don Manuel María González Ángel va decidir associar-se amb Mr Robert Blake Byass, el seu agent a Anglaterra, naixent així la companyia González Byass.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Amontillado del Duque Medias 50cl

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega