Tendències:

Jerez-Xérès-Sherry

La Bota de Fino Nº 91

Volum 75cl

25,07€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya)
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
NOTA DE TAST: Vista: Té un color groc ocre, però amb un aspecte net i lleugerament brillant. Nas: Es perceben les aromes a cítrics en harmonia amb aquelles notes característiques dels fruits blancs d'os. En el fons hi ha tocs dolços i minerals. Boca: De pas fàcil i refrescant, resulta realment agradable una vegada que es prova. Té un final vast e un caràcter molt harmoniós que sedueix. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez-Xérès-Sherry. VINYA: Equipo Navazos. RAÏMS: Palomino Fino. ENVELLIMENT: En tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: La verema del raïm és manual, i les mateixes passen després per un procés de selecció realitzat amb molta cura, per prendre aquelles de la millor qualitat. Es despalillan i maceren amb tècniques especials, abans de passar pel premsat al fred i el procés de fermentació a temperatures sempre controlades. Aquest últim pas, ocorre en tancs d'acer inoxidable i, després d'uns mesos, es clarifica, filtra i s'embotella. MARIDATGE: Peixos, amanides, formatges frescos, arrossos, pastes, cremes, brous. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Elaboració de La Bota de Fino Nº 91

La Bota de Fino Nº 91

NOTA DE TAST:

  • Vista: Té un color groc ocre, però amb un aspecte net i lleugerament brillant.
  • Nas: Es perceben les aromes a cítrics en harmonia amb aquelles notes característiques dels fruits blancs d'os. En el fons hi ha tocs dolços i minerals.
  • Boca: De pas fàcil i refrescant, resulta realment agradable una vegada que es prova. Té un final vast e un caràcter molt harmoniós que sedueix.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez-Xérès-Sherry.

VINYA: Equipo Navazos.

RAÏMS: Palomino Fino.

ENVELLIMENT: En tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: La verema del raïm és manual, i les mateixes passen després per un procés de selecció realitzat amb molta cura, per prendre aquelles de la millor qualitat. Es despalillan i maceren amb tècniques especials, abans de passar pel premsat al fred i el procés de fermentació a temperatures sempre controlades. Aquest últim pas, ocorre en tancs d'acer inoxidable i, després d'uns mesos, es clarifica, filtra i s'embotella.

MARIDATGE: Peixos, amanides, formatges frescos, arrossos, pastes, cremes, brous.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més

Opinions sobre La Bota de Fino Nº 91

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.