Tendències:

Jerez-Xérès-Sherry

Néctar Pedro Ximénez

75cl

UV91UvinumGP93Peñín

Néctar Pedro Ximénez

8,45€
8,45€
Botiga: Vinos Baco Preus a altres botigues Lliurament estimat: 48h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

T'agradarà saber que…

El Néctar Pedro Ximénez és un vi de xerès elaborat per González Byass. La vinya de raïm Pedro Ximénez es troba a Jerez a la rotonda 20-70 m sobre el nivell del mar. No obstant això, la varietat de raïm PX només ocupa el 5% del lloc de cultiu, mentre que els restants es dediquen tradicionalment a la varietat Palomino. Aquesta qüestió de fet converteix González Byass en l'única celler que conrea a Pedro Ximénez a Jerez. Abans de la vinificació, el raïm subjau en un procés especial. Després de la collita, el raïm es col·loquen a terra perquè s'assequin al sol. L'aigua en el raïm s'evapora i la concentració de sucre augmenta. D'aquesta manera, el PX ofereix una deliciosa base per a un xerès encantador, dolç i ple de cos com aquest Néctar Pedro Ximénez .

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya)
Celler: González Byass
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Pedro Ximénez
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%

Descripció sobre Néctar Pedro Ximénez

Néctar Pedro Ximénez (Pedro Ximénez)

NOTA DE TAST: Néctar Pedro Ximénez

  • Vista: color caoba fosc, alta densitat.
  • Nas: es noten els dàtils, i les figues fonamentalment.
  • Boca: bon pas, entrada intensa, molta dulcedumbre, ampli i equilibrat. Molt bona integració de tots els elements.

RAÏM: 100% Pedro Ximenez

ELABORACIÓ: Obtingut a partir de raïms pasificacas al sol, envellit pel tradicional sistema de soleres i criaderes.

GRAU ALCOHÒLIC: 15,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

8-10ºC

Maridatge

El Celler

González Byass

González Byass

González Byass neix el 1835, quan el jove Manuel María González Ángel va arribar a Jerzees disposat a fer-se un lloc en el pròsper i puixant negoci del Sherry. Animat pel continu desenvolupament de les exportacions, va adquirir aquest any un petit celler, i va començar a elaborar i exportar els seus propis vins. 20 anys després, el 1855 i davant el creixent èxit de la seva empresa, don Manuel María González Ángel va decidir associar-se amb Mr Robert Blake Byass, el seu agent a Anglaterra, naixent així la companyia González Byass.

Més sobre el Celler

Punts

UV91UvinumGP93Peñín

Opinions sobre Néctar Pedro Ximénez

4.6

23 opinions de clients
  • 5
    12
  • 4
    11
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Néctar Pedro Ximénez:Puntua Néctar Pedro Ximénez:

5/5

Més dolç del que s'esperava
Veure més,

Néctar Pedro Ximénez

5 /5

Gran !!
Veure més
,

5 /5

excel·lent cirera
Veure més
,

5 /5

Gran sabor afruitat de prunes i figues
Veure més
,
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega