Oloroso Solera 1842

Valdespino (Jerez-Xérès-Sherry)

44,01€ 40,92€ + 20,00€ Enviament (7 - 9 díes)

264,06€ 245,52€ + 20,00€ Enviament (7 - 9 díes)

528,12€ 491,04€ + 20,00€ Enviament (7 - 9 díes)

44,01€ 40,92/unitat

Estalvia 3,09€! (-7%)

Enviament: Perbaccowein ES (Germany)

Rebràs 0.55 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.

NOTA DE TAST: Vista: caoba fosc. Nas: notes a fruits secs torrats, fruita pansificat (figues, dàtils) sucre cremat, avellana i caramel. Boca: suau, amb molt de cos i durador, acidesa fresca (pela de llimona) bé combinat amb la dolçor. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez i Manzanilla. VINYA: Palomino fi procedent dels pagaments Carrascal i Macharnudo. Terra de albariza de color blanc, textura argilosa i alt contingut en carbonat càlcic. RAÏMS: 100% Palomino fi, Pedro Ximénez. ENVELLIMENT: més de 20 anys de vellesa mitjana certificada. ELABORACIÓ: Criança oxidativa. MARIDATGE: guisats de carn o estofats; especialment amb carns gelatinoses com la cua de bou o les galtes. Excepcional maridatge per als bolets, així com per als formatges molt curats (Idiazabal, parmiggiano, gouda extra vell). TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 20%

Fitxa tècnica · Oloroso Solera 1842

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia,Espanya)
Celler: Valdespino
Volum: 75cl
Raïms: Pedro Ximénez, Palomino Fino
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 21%

Descripció · Valdespino

Oloroso Solera 1842 (Pedro Ximénez i Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: caoba fosc.
  • Nas: notes a fruits secs torrats, fruita pansificat (figues, dàtils) sucre cremat, avellana i caramel.
  • Boca: suau, amb molt de cos i durador, acidesa fresca (pela de llimona) bé combinat amb la dolçor.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez i Manzanilla.

VINYA: Palomino fi procedent dels pagaments Carrascal i Macharnudo. Terra de albariza de color blanc, textura argilosa i alt contingut en carbonat càlcic.

RAÏMS: 100% Palomino fi, Pedro Ximénez.

ENVELLIMENT: més de 20 anys de vellesa mitjana certificada.

ELABORACIÓ: Criança oxidativa.

MARIDATGE: guisats de carn o estofats; especialment amb carns gelatinoses com la cua de bou o les galtes. Excepcional maridatge per als bolets, així com per als formatges molt curats (Idiazabal, parmiggiano, gouda extra vell).

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 20%

Valdespino

Part de el Grup dels Cellers José Estévez, el celler Valdespino elabora Innocent, un dels vins de Jerez més reconeguts al món. Història El celler Valdespino és una de les més tradicionals i antigues de Jerez de la Frontera. La relació de la família Valdespino, propietària del celler, amb el vi de...

Comprar Vi Valdespino:

Opinions

Opinió destacada sobre Oloroso Solera 1842

Perbaccowein

Publicat el a les 13.42

4/5

Oloroso Solera 1842

- madurats en dècades Aquest olorós es presenta a la llum de color marró caoba i un complex, aroma picant de nous torrades, galetes i notes torrades
- Al paladar convenç amb el seu potent i picant cremositat, la seva subtil dolçor i sabors de fruits secs torrats, fruits secs i espècies
- Al·lèrgens: conté sulfits

Més comentaris sobre Oloroso Solera 1842

Fans Del Vino

Publicat el a les 08.02

0 /5

Grau alcohòlic: 20%
Maridatge: Un vi de sabor propi, o per gaudir amb rics postres.
Millor servit a temperatura ambient.
Nota de tast: Equilibrat i harmoniós gust al paladar, que comença sec i indirectament dolça després de provar-ho.

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

0/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Jerez-Xérès-Sherry