Tendències:

Jerez-Xérès-Sherry

Osborne Pedro Ximenez

75cl

Osborne Pedro Ximenez

11,01€
11,01€
Botiga: GrauOnline Lliurament estimat: 4 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

T'agradarà saber que…

Osborne Pedro Ximenez és un excel·lent vi dolç per a les que vulguin iniciar-se en el descobriment del raïm Pedro Ximénez. Per la seva qualitat indiscutible va obtenir la medalla d'Or a la Xina Wine & Spirits Awards Best Value el 2014 i també es va consagrar amb or a la International Wine & Spirit Competition en el mateix any.

Cellers Osborne comercialitza vins de les zones de producció de més prestigi: Vins de Jerez, Vins de Porto, Vins de Rioja, Vins de Toledo.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya)
Celler: Osborne
Volum: 75cl
Raïms: Pedro Ximénez
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 17.00%

Descripció sobre Osborne Pedro Ximenez

Osborne Pedro Ximenez (Pedro Ximénez)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Dens color caoba fosc amb matisos vermellosos.
  • Nas: Intensa càrrega aromàtica on s'entrellacen profundes essències de panses amb delicades notes de mel, dàtils i un toc d'ametlles.
  • Boca: La seva entrada és dolça i untuosa, acompanyada d'exquisits sabors a caramel, xocolata amarga i notes especiades. Al paladar és persistent deixant records afruitats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sherry

VINYA: Cellers Osborne. És una de les companyies vinícoles més grans i antigues d'Espanya. Va ser fundada el 1772, al Port de Santa Maria, dins de la comunitat d'Andalusia a al sud d'Espanya per un immigrant anglès anomenat Thomas Osborne Mann qui va arribar a aquestes terres amb la finalitat de comercialitzar vins de Jerez. En l'actualitat té diverses zones de producció distribuïdes al llarg d'Espanya i Portugal entre les que es troben la Rioja, Ribera de Duero, Jerez, Roda i Porto.

RAÏMS: Pedro Ximénez (100%)

ENVELLIMENT: Es deixa madurar en bótes de roure americà mitjançant el sistema tradicional de soleres i criadores per un període aproximat de 6 anys.

ELABORACIÓ: Després de la verema, els fruits són exposats a el sol per assecar-los i posteriorment el raïm són premsades suaument per obtenir el most. Finalment se sotmet a una fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 24 ° C.

MARIDATGE: Perfecte per consumir després d'un dinar sol o amb algun tipus de postres, dolços o fins i tot gelats. Harmonitza molt bé amb formatges curats com el blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 17%

Veure més

El Celler

Osborne

Osborne

200 anys d'història en un dels cellers més nostres.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Osborne Pedro Ximenez

5

5 opinions de clients
  • 5
    4
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Osborne Pedro Ximenez:Puntua Osborne Pedro Ximenez:

5/5

M'encanta a manera de postres després del sopar. M'encanta el gust i la textura.
Veure més,

Algo dulce de postre

5 /5

La meva top 5 ... high quality.93 points for me.
Veure més
,

5 /5

Excel·lent
Veure més
,

5 /5

La millor PX que he provat.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega