Tendències:

Jerez-Xérès-Sherry

Pedro Ximénez Soluqua

75cl

65,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya)
Celler: Bodegas Barón
Volum: 75cl
Raïms: Pedro Ximénez
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: palla pàl·lid. Nas: nas neta i intensa, atractives notes d'herba fresca, afruitat i amb profunditat. Boca: fresca, amb suau amargosidad, molt bona acidesa, amb un pas per boca senzill però agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez-Xérès-Sherry. RAÏMS: Pedro Ximenez. ENVELLIMENT: la protecció natural dels llevats va a evitar l'oxidació de el vi al llarg de tota la seva criança i a conferir característiques organolèptiques molt especials. Aquesta criança biològica es perllonga durant un període de cinc anys i es realitza en bótes de roure americà mitjançant el tradicional sistema de criaderas i solera. ELABORACIÓ: obtingut a partir de la fermentació total de most de raïm de la varietat Palomino. El vi base així obtingut es encapçala fins als 15% vol. d'alcohol, a l'objecte d'afavorir el desenvolupament de l'vel de Flor MARIDATGE EL VI: ideal amb Marisc, cloïsses a la marinera, peixos a l'forn, embotits, anxoves, sushi, tempura, bullabessa i Guacamole. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Elaboració de Pedro Ximénez Soluqua

Pedro Ximénez Soluqua (Pedro Ximénez)

NOTA DE TAST:

  • Vista: palla pàl·lid.
  • Nas: nas neta i intensa, atractives notes d'herba fresca, afruitat i amb profunditat.
  • Boca: fresca, amb suau amargosidad, molt bona acidesa, amb un pas per boca senzill però agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Jerez-Xérès-Sherry.

RAÏMS: Pedro Ximenez.

ENVELLIMENT: la protecció natural dels llevats va a evitar l'oxidació de el vi al llarg de tota la seva criança i a conferir característiques organolèptiques molt especials. Aquesta criança biològica es perllonga durant un període de cinc anys i es realitza en bótes de roure americà mitjançant el tradicional sistema de criaderas i solera.

ELABORACIÓ: obtingut a partir de la fermentació total de most de raïm de la varietat Palomino. El vi base així obtingut es encapçala fins als 15% vol. d'alcohol, a l'objecte d'afavorir el desenvolupament de l'vel de Flor

MARIDATGE EL VI: ideal amb Marisc, cloïsses a la marinera, peixos a l'forn, embotits, anxoves, sushi, tempura, bullabessa i Guacamole.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-9ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més

Opinions sobre Pedro Ximénez Soluqua

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega