Solera 1847 Cream

González Byass (Jerez-Xérès-Sherry)

WS89GP88GR91

6,92€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

41,52€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

83,04€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

6,92/unitat

Enviament: Tu Tienda Del Vino Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.09 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

González Byass és una de les millors famílies viticultors i una de les més importants d'Espanya. Amb aquest Solera 1847 Oloroso Dulce dinasta de Jerez complementa la seva oferta amb un olorós dolç i fabulós. Per les seves premis nombrosos el Solera 1847 és el tercer millor avaluat de la regió. Tant a la International Wine Challenge com en la Mundus Vini Solera 1847 Oloroso Dulce va guanyar diversos medalles d'or. No et perdis un dels Jerez més populars del món!

Fitxa tècnica · Solera 1847 Cream

Tipus De Vi: Vi generós
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia,Espanya)
Celler: González Byass
Volum: 75cl
Puntuació: WS89GP88GR91
Raïms: Pedro Ximénez, Palomino Fino
Maridatge: EntrantsPostresPernil i embotitsFormatgesGelatsPastissos i pastissos
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 18%
Premis: 2014 Double Gold Medal - Sakura Japan Women's Wine Awards
2013 Gold Medal - International Wine Challenge
2015 Gold Medal - Premios Vinduero 2015
2014 Gold Medal - VII Concurso de Vinhos do Brasil 2014
Temp. De Consum: 6-10ºC
Nota W&S Magazine: 87
Veure més »

Descripció · González Byass

Solera 1847 Cream (Pedro Ximénez i Palomino Fino)

NOTA DE TAST:

  • Color: Té una tonalitat caoba clara molt viva.
  • Olor: Dolços i exuberants aromes a panses entrellaçats amb notes de vainilla i fusta, gràcies a la integració de la bóta.
  • Sabor: En boca té una textura vellutada, acompanyada de dolços notes de figues, panses, caramel i xocolata.

PRODUCTOR: González Byass. Companyia espanyola productora de vins i destil·lats, amb presència a les més destacades regions vinícoles de la península ibèrica, com la Rioja, Somontano, Catalunya, Castella, Cadiz, Roda i Rias Baixas. Al 2016 va adquirir el celler familiar Veramonte a Xile.

PAÍS: Espanya.

DETALLS D'ELABORACIÓ: Aquest vi de xerès fortificat s'elabora amb dues varietats de raïm; Palomino Fino (75%) i Pedro Ximénez (25%). Després d'una verema manual, la varietat Pedro Ximénez se sotmet a un procés de soli, que consisteix a deixar-la a la intempèrie un temps perquè es pasifique. Un cop arriben al celler, els fruits són vinificats de forma separada. Després de l'obtenció del most rovell per mitjà d'un premsat i la fermentació, els vins resultants es barregen i s'introdueixen és un sistema de soleres amb bótes de roure americà, on el vi envelleix per un període de 8 anys. Aquest vi és ideal per acompanyar postres elaborades amb fruites, gelats, pastís de poma o fins i tot formatges i embotits.

GRAU ALCOHÒLIC: 18%

González Byass

González Byass neix el 1835, quan el jove Manuel María González Ángel va arribar a Jerzees disposat a fer-se un lloc en el pròsper i puixant negoci del Sherry. Animat pel continu desenvolupament de les exportacions, va adquirir aquest any un petit celler, i va començar a elaborar i exportar els...

Comprar Vi González Byass:

Opinions

Opinió destacada sobre Solera 1847 Cream

Thomas Durchleuchter

Publicat el a les 10.37

5/5

Solera 1847 Cream

Com cost in situ fa 2 anys.

Més comentaris sobre Solera 1847 Cream

Paul Lunter

Publicat el a les 09.45

5 /5

Molt bo, aromàtic i més barat Sherry.
Luis Boris

Publicat el a les 10.40

5 /5

Excel·lent i raó qualitat preu immillorable
Bernd Klein

Publicat el a les 07.30

5 /5

Solera 1847

andalusa durant molts anys
Veure més opinions sobre Solera 1847 Cream »

Resum de puntuacions

(35 opinions)
  • 5 estrelles
    14
  • 4 estrelles
    19
  • 3 estrelles
    1
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.3/5

Basat en 35 opinions »

Top Vendes Jerez-Xérès-Sherry