Tendències:

Jerez-Xérès-Sherry

Tintilla de Rota de Finca Moncloa

75cl

40,96€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi generós
Altres Anyades: Altres anyades
Denominació:Jerez-Xérès-Sherry (Andalusia, Espanya)
Celler: Finca Moncloa
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Tintilla de Rota
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell bordeus, net i brillant. Nas: aroma intensa a fruites madures i pasificadas, notes florals i especiades, notes elegants de fusta de roure francès. Boca: dens, llaminer, complex, dolç, intens, equilibrat, llarg i persistent, amb retrogust intens a fruites de bosc pasificadas, cireres, groselles, i un final elegant de notes de roure francès. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT cadis. RAÏMS: Tintilla. ENVELLIMENT: envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: elaborat amb el sistema tradicional utilitzat per González Byass al segle XIX. El raïm es solea sobre tires d'espart fins que arriba als 23º Be, es desrapa i rebrega i es deixa que comenci la fermentació. Quan arriba de 4 a 5% d'alcohol (de 5 a 8 dies de maceració) es descuba i es premsa la pasta en premsa pneumàtica. Es alcoholiza amb alcohol vínic fins 14.5% volum MARIDATGE EL VI: amb les postres, postres de xocolata, una reducció espècies, rodanxes de figues fresques i amb formatges blaus. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Elaboració de Tintilla de Rota de Finca Moncloa

Tintilla de Rota de Finca Moncloa (Tintilla de Rota)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell bordeus, net i brillant.
  • Nas: aroma intensa a fruites madures i pasificadas, notes florals i especiades, notes elegants de fusta de roure francès.
  • Boca: dens, llaminer, complex, dolç, intens, equilibrat, llarg i persistent, amb retrogust intens a fruites de bosc pasificadas, cireres, groselles, i un final elegant de notes de roure francès.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: VT cadis.

RAÏMS: Tintilla.

ENVELLIMENT: envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: elaborat amb el sistema tradicional utilitzat per González Byass al segle XIX. El raïm es solea sobre tires d'espart fins que arriba als 23º Be, es desrapa i rebrega i es deixa que comenci la fermentació. Quan arriba de 4 a 5% d'alcohol (de 5 a 8 dies de maceració) es descuba i es premsa la pasta en premsa pneumàtica. Es alcoholiza amb alcohol vínic fins 14.5% volum

MARIDATGE EL VI: amb les postres, postres de xocolata, una reducció espècies, rodanxes de figues fresques i amb formatges blaus.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre Tintilla de Rota de Finca Moncloa

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega