Tendències:

Jumilla

Juan Gil el Pino Monastrell 2018

75cl

Juan Gil el Pino Monastrell 2018

6,95€ 5,92€
5,92€ 6,95€
Botiga: Vinello ES (Germany) Preus a altres botigues Lliurament estimat: 5 - 9 díes
Despeses d'enviament: 18,99€

-15%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Jumilla (Murcia, Espanya)
Celler: Bodegas Juan Gil
Volum: 75cl
Raïms: Monastrell, Shiraz
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta. Nas: Aromes intensos de fruits vermells, amb tons especiats, florals, de vainilla i tons minerals. Boca: Cos lleuger, elegant, balancejat, estructurat, complet, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Múrcia. VINYA: Juan Gil. RAÏMS: Monastrell. ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser sotmeses a un procés de desrapat complet. La maceració del raïm es va realitzar a temperatures fredes de -10 ° C. Després de l'premsat suau, es realitza una fermentació a temperatures controlades de 26 ° C, durant un període de 20 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi és envellit en bótes d'acer inoxidable durant un període de 10 mesos. Finalment, el vi és embotellat. MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Juan Gil el Pino Monastrell 2018

Juan Gil el Pino Monastrell 2018 (Monastrell i Shiraz)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes intensos de fruits vermells, amb tons especiats, florals, de vainilla i tons minerals.
  • Boca: Cos lleuger, elegant, balancejat, estructurat, complet, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Múrcia.

VINYA: Juan Gil.

RAÏMS: Monastrell.

ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser sotmeses a un procés de desrapat complet. La maceració del raïm es va realitzar a temperatures fredes de -10 ° C. Després de l'premsat suau, es realitza una fermentació a temperatures controlades de 26 ° C, durant un període de 20 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi és envellit en bótes d'acer inoxidable durant un període de 10 mesos. Finalment, el vi és embotellat.

MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

El Celler

Bodegas Juan Gil

Bodegas Juan Gil

La història del celler Hijos de Juan Gil es remunta a l'any 1916, quan Juan Gil Giménez, besavi de la generació actual, va construir el primer celler, petita per aquell temps, i situada al mateix centre de Jumilla. No obstant això, van ser els seus néts Joan i Paco Gil González qui van consolidar i van forjar la imatge de qualitat, eficàcia i serietat de la que gaudeixen avui els seus vins.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Juan Gil el Pino Monastrell 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Juan Gil el Pino Monastrell 2018:Puntua Juan Gil el Pino Monastrell 2018:

4 /5

- La combinació de Monastrell amb el jove Shiraz ha creat un vi fosc lluminosa amb les seves temptadores aromes florals i un caràcter de fruits vermells
- Els tanins madurs, suaus estan molt ben integrats i donen a aquest vi el seu caràcter i la qualitat
- Al·lèrgens: Conté sulfits
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Juan Gil el Pino Monastrell 20182017

4/5

- La combinació de Monastrell amb el jove Shiraz ha creat un vi fosc lluminosa amb aromes florals atractius i un caràcter de fruits vermells
- Els tanins madurs, suaus estan molt ben integrats i donen a aquest vi el seu caràcter i la qualitat
- Al·lèrgens: conté sulfits
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega