Otello NeroDiLambrusco Rosso

Cantine Ceci (Lambrusco)

GR2

8,43€ + 18,00€ Enviament (5 - 12 díes)

50,58€ + 22,00€ Enviament (5 - 12 díes)

101,16€ + 32,00€ Enviament (5 - 12 díes)

8,43/unitat

Enviament: Passione Vino ES (Italy)

Rebràs 0.11 punts per cada unitat que compris

T'agradarà saber que...

Ceci Otello Nero Di Lambrusco ha rebut més premis que qualsevol altre vi negre de la regió Emília-Romanya. Entre tots ells, el Ceci Otello Nero Vaig donar Lambrusco figura en el cinquè lloc de la llista dels vins més buscats.

Fitxa tècnica · Otello NeroDiLambrusco Rosso

Tipus De Vi: Vi negre
Altres Anyades: Veure
Denominació:Lambrusco (Emilia-Romagna,Itàlia)
Celler: Cantine Ceci
Volum: 75cl Altres volums
Puntuació: GR2
Raïms: Lambrusco Maestri (100%), Lambrusco
Maridatge: EntrantsCarnPernil i embotitsPorcPernil ibèric
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11,5%
Premis: 2014 Bronze - International Wine & Spirit Competition
2014 Bronze - International Wine Challenge
Temp. De Consum: 8-10ºC
Veure més »

Descripció · Cantine Ceci

Otello NeroDiLambrusco Rosso (Lambrusco Maestri i Lambrusco)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí de color vermell viu, amb matisos violetes. compacta escuma i persistent.
  • Nas: Aromes de baies baies negres amb un toc floral.
  • Boca: fresc, rodó i rodó, la presència de tanins ben equilibrat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Lambrusco

VINYA: fundat en 1938, el celler produeix Ceci Otello NeroDiLambrusco Rosso amb raïms Lambrusco de les vinyes de propietats que s'estenen al llarg de la cresta dels Apenins dels turons de Parma. Actualment l'empresa és capaç de produir al voltant d'1 milió d'ampolles a l'any.

RAÏMS: 100% Lambrusco Maestri.

ENVELLIMENT: Vi no és adequat per a l'envelliment.

ELABORACIÓ: L'enòleg Alessandro Ceci dissenyar amb cura aspecte d'aquest vi escumós d'acord amb el mètode Martinotti (també conegut com vas clos). La verema es realitza a principis d'octubre, i es remet immediatament al celler per a ser tija i després es pressionen suaument. A continuació, el most es va deixar macerar durant uns 7 dies a les pells, a una temperatura baixa. Després de la primera fermentació, s'inicia la segona fermentació en un autoclau i després passa embotellat. El Otello NeroDiLambrusco Rosso ha estat guardonat amb la Gran Medalla d'Or en el Concurs Internacional de Vins Vinitaly 2015, i va ser la primera Lambrusco atorgat pel sommelier italià. Ha de servir-se en la copa amb obertura mitjana.

MARIDATGE: Excel·lent amb carns curades, encaixa perfectament amb plats de carn i pasta.

TEMPERATURA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Cantine Ceci

Comprar Vi Cantine Ceci:

Opinions

Opinió destacada sobre Otello NeroDiLambrusco Rosso

Barbara Meppelink

Publicat el a les 09.24

5/5

Otello NeroDiLambrusco Rosso

Top vi!

Més comentaris sobre Otello NeroDiLambrusco Rosso

Anònim

Publicat el a les 07.21

5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

excel·lent
Torsten Elwert

Publicat el a les 15.46

5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco IGT

un somni, excel·lent sabor
Roger Olofsson Olofsson

Publicat el a les 10.36

4.5 /5

Ceci Otello Nero Di Lambrusco

molt bon vi, beure fred: -)
Veure més opinions sobre Otello NeroDiLambrusco Rosso »

Resum de puntuacions

(23 opinions)
  • 5 estrelles
    9
  • 4 estrelles
    13
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.3/5

Basat en 23 opinions »

Top Vendes Lambrusco