Tendències:

Langhe

6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 2011

Volum 75cl

208,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Langhe (Piemont, Itàlia)
Celler: Cantine Coppo
Volum: 75cl
Raïms: Pinot Nero (80%), Chardonnay (20%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Elaboració de 6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 2011

6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 2011 (Pinot Nero i Chardonnay)

Productor: Cantine Coppo

DO: Langhe

Els raïms: Pinot Nero i Chardonnay

Veure més

Opinions sobre 6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 2011

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de 6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 2011:Puntua 6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 2011:

4 /5

Raïms: 80% Pinot Noir - 20% Chardonnay

Alcohol: 12, 8
Temperatura: A una temperatura de 6-8 ºC

Zona: Asti
Contingut: 0, 75 l
Coppo. Des de la gran complexitat i estructura mineral
impressionant, un vi escumós és capaç de desafiar el temps. A baix durant 9 mesos en bótes sobre lies amb freqüents
batonnages i 48/60 mesos en ampolla en contacte amb els llevats. La fermentació es realitza a l'ampolla segons el mètode tradicional. A partir de palla de color groc daurat amb reflexos verds, ben perlat té; Té tocs d'escorça de pa i el llevat, sec i elegant.
suggeriments: Ideal per acompanyar plats de peix, carns a la brasa,
guisat de colom
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de 6 X Cantine Coppo Brut Metodo Classico Riserva Coppo 20112009

4/5

Raïms: 80% Pinot Noir - 20% Chardonnay

Alcohol: 12, 8
Temperatura: A una temperatura de 6-8 ° C

Zona: Asti
Contingut: 0, 75 l
Coppo. Des de la gran complexitat i estructura mineral
impressionant, un vi escumós és capaç de desafiar el temps. A baix durant 9 mesos en bótes sobre lies amb freqüents
batonnages i 48/60 mesos en ampolla en contacte amb els llevats. La fermentació es realitza a l'ampolla segons el mètode tradicional. A partir de palla de color groc daurat amb reflexos verds, ben perlat té; Té tocs d'escorça de pa i el llevat, sec i elegant.
suggeriments: Ideal per acompanyar plats de peix, carns a la brasa,
guisat de colom
Veure més
Passione Vino