Tendències:

Langhe

Gaja Gaia & Rey Magnum 2006

Magnum

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2006 Altres anyades
Denominació:Langhe (Piemont, Itàlia)
Celler: Gaja
Volum: 150cl
Raïms: Chardonnay
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST DE Gaja Gaia & Rey Chardonnay Magnum 2006 : Vista: groc lleuger. Nas: aromes de llimona, terra, espècies i molta nou de roure. Boca: meravellosament pur, mineral, amb gran varietat de fruites, tanins sedosos elegants. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Langhe. VINYA: Gaja RAÏM: Chardonnay TEMPERATURA DE CONSUM: 10-13ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Gaja Gaia & Rey Magnum 2006

Gaja Gaia & Rey Magnum 2006 (Chardonnay)

NOTA DE TAST DE Gaja Gaia & Rey Chardonnay Magnum 2006:

  • Vista: groc lleuger.
  • Nas: aromes de llimona, terra, espècies i molta nou de roure.
  • Boca: meravellosament pur, mineral, amb gran varietat de fruites, tanins sedosos elegants.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Langhe.

VINYA: Gaja

RAÏM: Chardonnay

TEMPERATURA DE CONSUM: 10-13ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Gaja Gaia & Rey Magnum 2006

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Gaja Gaia & Rey Magnum 2006:Puntua Gaja Gaia & Rey Magnum 2006:

4 /5

Raïms: 100% Chardonnay
Alcohol: 14, 0
Contingut: 0, 75 l
Té un color daurat brillant, desprenent el nas aromes opulents de flors d'estiu i polpa de fruita groga madura, vainilla, xocolata blanca, tons llenyosos i accents balsàmics i resinós. En boca confirma la seva riquesa, suavitat magistral té una acidesa perfectament coherent. final mineral molt llarg.
Amb risotto de fongs porcini, tagliolini amb tòfones negres, rostit de porc en pasta de full o el bacallà.
Veure més
,

4 /5

Angelo Gaja Gaja celler va ser fundada el 1859 Barbaresco és dirigida per la quarta generació des de 1961 per Angelo Gaja. Amb la decisió de posar les precioses raïm en les mans d'uns 21 anys d'edat, Papa Giovanni va començar la gran revolució a Itàlia. Angelo canvia tot. Ell va seleccionar rigorosament. S'expandeix en bótes. Ell escolta, zuzukaufen raïm. I augmenta els preus de forma massiva, ja que està, segons la seva opinió, s'ha d'expressar en el preu, si alguna cosa és molt millor que qualsevol altra cosa ... Angelo Gaja i els seus vins són ara internacionalment molt valorats i considerats com el més emocionant, quin món vinícola d'Itàlia té per oferir. Va ser honrat per "Decanter" i "WineSpectator" sovint ha nomenat "Home de l'Any" i no hi ha viticultor que en repetides ocasions va guanyar el "Tre Bicchieri" pel Gambero Rosso. El Piemont i en particular Langhe, serien sense Angelo Gaja medi ric en el sentit molt avui. Cap altre es produeix de manera tan eloqüent en públic li agradaria. Cap altra a Itàlia pot permetre, pel que els seus vins exclusivament a la venda, però cap altre celler mostra una gran resistència dels vins impressionants, any rere any tal. El model d'Angelo Gaja van ser els vins exigents i d'èxit internacional de Bordeus i Califòrnia. Les peculiaritats del Piemont, que vol però encara no et perdis en els seus vins, que es basa en terrer. En els venerables petjades de l'apòstol vi italià, ara la filla Gaia Gaja passa.
Veure més
,

Gaja Gaia & Rey Chardonnay Magnum 2006

Opinions sobre altres anyades de Gaja Gaia & Rey Magnum 20062011

4/5

Tenia un color molt pujat. Es noten clarament aromes a fruites blanques.Postgust molt llarg.
Ens va acompanyar amb uns macarrons gratinats.
El vaig prendre només.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega