Tendències:

Langhe

Poderi Colla Langhe Bricco del Drago Magnum

Magnum

45,41€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Denominació:Langhe (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 150cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Elaboració de Poderi Colla Langhe Bricco del Drago Magnum

Poderi Colla Langhe Bricco del Drago Magnum

Productor: Poderi Colla

DO: Langhe

Veure més

Opinions sobre Poderi Colla Langhe Bricco del Drago Magnum

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Poderi Colla Langhe Bricco del Drago Magnum:Puntua Poderi Colla Langhe Bricco del Drago Magnum:

4 /5

Raïm: Dolcetto 85% - 15% Nebbiolo

Denominació: Langhe d. o. c.
Contingut: 1, 5 l
Aquest vi va néixer el 1969, quan el Dr. Degiacomi, l'antic propietari de Cascine Drago, produint un Dolcetto atípica, que va requerir l'envelliment en barrils, va decidir muntar un petit percentatge de Nebbiolo per augmentar la finor donant-li el nom de la propietat . Aquí està Bricco del Drago, vi complex, elegant i afruitat evolucionant molt bé en els últims anys. Els dos raïm - collides a mà - es fermenten per separat, ja que la maduració es produeix en diferents moments: el muntatge dels dos vins es fa en el moment del pas a la fusta. La maceració de 5/8 dies ca. Dolcetto i 10/12 ca. per al Nebbiolo a una temperatura màxima d'aproximadament 25 ° i 30 °, respectivament. La parada de fusta, bótes de roure, té una durada de 18-24 mesos depenent de l'anyada. Profund color robí i profunds tons porpra amb típic de Dolcetto. perfum elegant per a la fusió perfecta de la finor de Nebbiolo amb el volum / mida de Dolcetto. Un repertori de raïm típics picants i vinós dels dos es van fusionar en la maduresa. A la boca posseeix la concentració i la longitud, que permeten una sorprenent possibilitat d'envelliment. Alguns dels més grans vins del món són el resultat de muntatge, Bricco del Drago és potser la interpretació més històric i genuí italià deriva enterament de raïm natives Piedmont.
Veure més
,