Tendències:

Langhe

Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Denominació:Langhe (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 75cl
Raïms: Pinot Nero
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano : Vista: vermell granat. Nas: nas fi, aromes de cirera guinda, tabac i espècies. Boca: sabors de fruites madures, tanins frescos, rodons i ben integrats en el cos del vi. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Langhe. RAÏMS: Pinot Noir. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure. ELABORACIÓ: recol·lecció manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb les pells durant 8/10 dies a una temperatura d'aproximadament 30 ° C, després, fermentació malolàctica. MARIDATGE: xai, aus al forn.

Descripció sobre Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano

Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano (Pinot Nero)

NOTA DE TAST DE Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano:

  • Vista: vermell granat.
  • Nas: nas fi, aromes de cirera guinda, tabac i espècies.
  • Boca: sabors de fruites madures, tanins frescos, rodons i ben integrats en el cos del vi.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Langhe.

RAÏMS: Pinot Noir.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure.

ELABORACIÓ: recol·lecció manual, desrapat immediat, trituració, maceració amb les pells durant 8/10 dies a una temperatura d'aproximadament 30 ° C, després, fermentació malolàctica.

MARIDATGE: xai, aus al forn.

Veure més

Opinions sobre Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano:Puntua Poderi Colla Langhe Pinot Nero Campo Romano:

4 /5

Raïms: 100% Pinot Ner
Denominació: Langhe d. o. c.
Contingut: 0, 75 l
Vostè "un pinot noir en la puresa, implantat el 1977 en Bola Cascine amb cargols vénen de Borgonya. L'elegància i la finor de francès Pinot Noir en una estructura clara de Piedmont. El nom prové del fet que en el moment del robatori a plantar la vinya, es van trobar restes d'origen romà: trossos de maó i teules i àmfores, que pertanyen a un assentament romà. La collita manual, immediata desrapat, la trituració, maceració de les pells durant 8-10 dies a una temperatura d'aproximadament 30 °, la fermentació malolàctica completa abans de l'hivern. L'envelliment en bótes de roure durant 12 mesos. granat delicada de color vermell; fina nas, aromes de griotte, tabac, espècies. En boca els sabors de fruita madura, tanins frescos, rodó i ben integrat en el cos del vi. Longitud i persistència d'aromes amb bon potencial d'envelliment.
Tot i que no en la piemontesa, és un vi que va bé amb els nostres agnolotti i aus de corral al forn.
Veure més
,