Tendències:

Langhe

Poderi Colla Metodo Classico Extra Brut Millesimato Pietro Colla

75cl

20,48€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Langhe (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Tipus D'escumós: Extra Brut
NOTA DE TAST: Vista: groc daurat, perlatge fi. Nas: complex, ric, persistent i molt fi, escorça de pa, flors blanques i herbes aromàtiques. Boca: sec, important estructura agradable i elegant, harmoniós, amb un agradable caràcter àcid. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Langhe. VINYA: Poderi Colla RAÏMS: 90% Pinot Noir i 10% Nebbiolo. ELABORACIÓ: Elaborat seguint la tradició piemontesa de principis del segle XX i la família de l'avi Pietro. Fermentació i envelliment en ampolla durant uns dos anys abans del degollament, sense addició de licor d'expedició. MARIDATGE: com aperitiu, amb tot tipus de plats, com mariscs, peixos, postres de fruites. TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Elaboració de Poderi Colla Metodo Classico Extra Brut Millesimato Pietro Colla

Poderi Colla Metodo Classico Extra Brut Millesimato Pietro Colla

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc daurat, perlatge fi.
  • Nas: complex, ric, persistent i molt fi, escorça de pa, flors blanques i herbes aromàtiques.
  • Boca: sec, important estructura agradable i elegant, harmoniós, amb un agradable caràcter àcid.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Langhe.

VINYA: Poderi Colla

RAÏMS: 90% Pinot Noir i 10% Nebbiolo.

ELABORACIÓ: Elaborat seguint la tradició piemontesa de principis del segle XX i la família de l'avi Pietro. Fermentació i envelliment en ampolla durant uns dos anys abans del degollament, sense addició de licor d'expedició.

MARIDATGE: com aperitiu, amb tot tipus de plats, com mariscs, peixos, postres de fruites.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Veure més

Opinions sobre Poderi Colla Metodo Classico Extra Brut Millesimato Pietro Colla

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Poderi Colla Metodo Classico Extra Brut Millesimato Pietro Colla:Puntua Poderi Colla Metodo Classico Extra Brut Millesimato Pietro Colla:

4 /5

Raïm: Pinot Noir - Nebbiolo

Contingut: 0, 75 l
Escumants mètode clàssic d'època addicional brut blanc de noirs fets de Pinot Noir i Nebbiolo, en el deixant de la tradició Piemont a partir de 900 i el de la família avi de Pere. La fermentació i envelliment en ampolla durant uns dos anys abans del degollament; emplenat amb el mateix vi sense addició de licor d'expedició.
buquet complex, ric i persistent, molt fi. Sabor sec-sec, vinós, amb cos, agradable i elegant, harmoniós per a la gran cos que cobreix les vores de l'acidesa.
Veure més
,