Tendències:

Lisboa

Quinta de Santana 2016

75cl

11,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Lisboa (Portugal)
Celler: Quinta de Sant'Ana
Volum: 75cl
Raïms: Aragonêz, Merlot, Touriga Nacional
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color robí brillant, amb reflexos porpres. Nas: Aromes elegants de fruits vermells, espècies, baies silvestres, xocolata fosc, menta i tons torrats de fusta. Boca: Cos mig, fresc, balancejat, sedós, amb tanins elegants i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Lisboa. VINYA: Cinquena Sant'Ana. RAÏMS: Touriga Nacional, Merlot, Aragonéz. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual. Es realitza un desrapat complet del raïm, seguit per un premsat suau. La fermentació es realitza en cups de ciment a temperatures de 28ºC, durant un període de 12 dies. Es realitza un trepitjat regular de el most durant el període de fermentació. El vi és envellit en bótes de roure francès durant un període de 12 mesos. Finalment, el vi és embotellat. MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Quinta de Santana 2016

Quinta de Santana 2016 (Aragonêz, Merlot i Touriga Nacional)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color robí brillant, amb reflexos porpres.
  • Nas: Aromes elegants de fruits vermells, espècies, baies silvestres, xocolata fosc, menta i tons torrats de fusta.
  • Boca: Cos mig, fresc, balancejat, sedós, amb tanins elegants i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Lisboa.

VINYA: Cinquena Sant'Ana.

RAÏMS: Touriga Nacional, Merlot, Aragonéz.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual. Es realitza un desrapat complet del raïm, seguit per un premsat suau. La fermentació es realitza en cups de ciment a temperatures de 28ºC, durant un període de 12 dies. Es realitza un trepitjat regular de el most durant el període de fermentació. El vi és envellit en bótes de roure francès durant un període de 12 mesos. Finalment, el vi és embotellat.

MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Quinta de Santana 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta de Santana 2016:Puntua Quinta de Santana 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color robí brillant, amb reflexos porpres.Nas: Aromes elegants de fruits vermells, espècies, baies silvestres, xocolata fosc, menta i tons torrats de fusta.Boca: Cos mig, fresc, balancejat, sedós, amb tanins elegants i sabors de fruits vermells. Final llarg i elegant.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Lisboa.VINYA: Cinquena Sant'Ana.RAÏMS: Touriga Nacional, Merlot, Aragonéz.ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual. Es realitza un desrapat complet del raïm, seguit per un premsat suau. La fermentació es realitza en cups de ciment a temperatures de 28ºC, durant un període de 12 dies. Es realitza un trepitjat regular de el most durant el període de fermentació. El vi és envellit en bótes de roure francès durant un període de 12 mesos. Finalment, el vi és embotellat.MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
,

4 /5

El va comprar la meva parella en una botiga de vins.
Cirera picota, de capa mitja. Aromes a fruita madura. Molt suau.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta de Santana 20162013

4/5

Amb el meu cap l'hem compartit més d'una vegada.
Rosa clar. Aromes a vi jove. Predominen els fruits vermells.
Ens el van posar amb el pastís.
Veure més