Tendències:

Lisboa

Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018

75cl

10,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Lisboa (Portugal)
Celler: Quinta de Sant'Ana
Volum: 75cl
Raïms: Fernao Pires
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Groc cítric molt pàl·lid. Nas: Aromes expressius de maracuià i mineralitat. Boca: Una explosió de fruita fresca al paladar, amb un ric toc herbaci. Domina la frescor, bon cos i estructura amb fruita intensa i un final fresc amb l'acidesa adequada. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Lisboa. VINYA: Cinquena de Sant'Ana. RAÏMS: Fernao Pires. ENVELLIMENT: 80% fermentat en dipòsits d'acer a molt baixes temperatures (10 / 12ºC). Els tres lots es van barrejar després de la finalització de la fermentació. Embotellat després de 4 mesos en tanc per mantenir el seu potencial aromàtic. ELABORACIÓ: El raïm van ser collides a mà en tres etapes, amb intervals setmanals, per retenir l'acidesa i la frescor en un extrem i la riquesa i la fruita en l'altre. Els raïms arriben al celler en caixes de 20 kg. Premsat suau de raïms sencers mitjançant premsa pneumàtica per a extreure el millor most, que es deixa reposar durant un dia a 7ºC per decantar el millor suc. MARIDATGE DEL VI: Combina bé amb peixos a la graella, marisc i amanides o, a causa de l'estructura de el vi, també amb carns blanques i bacallà. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018

Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018 (Fernao Pires)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Groc cítric molt pàl·lid.
  • Nas: Aromes expressius de maracuià i mineralitat.
  • Boca: Una explosió de fruita fresca al paladar, amb un ric toc herbaci. Domina la frescor, bon cos i estructura amb fruita intensa i un final fresc amb l'acidesa adequada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Lisboa.

VINYA: Cinquena de Sant'Ana.

RAÏMS: Fernao Pires.

ENVELLIMENT: 80% fermentat en dipòsits d'acer a molt baixes temperatures (10 / 12ºC). Els tres lots es van barrejar després de la finalització de la fermentació. Embotellat després de 4 mesos en tanc per mantenir el seu potencial aromàtic.

ELABORACIÓ: El raïm van ser collides a mà en tres etapes, amb intervals setmanals, per retenir l'acidesa i la frescor en un extrem i la riquesa i la fruita en l'altre. Els raïms arriben al celler en caixes de 20 kg. Premsat suau de raïms sencers mitjançant premsa pneumàtica per a extreure el millor most, que es deixa reposar durant un dia a 7ºC per decantar el millor suc.

MARIDATGE DEL VI: Combina bé amb peixos a la graella, marisc i amanides o, a causa de l'estructura de el vi, també amb carns blanques i bacallà.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018:Puntua Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018:

4 /5

L'he comprat en aquest web.
Color agradable. Es perceben flors blanques en el Quinta de Santana Fernão Pires Branco. Un bon vi.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta de Santana Fernão Pires Branco 20182015

4/5

El vaig provar perquè el van portar nou al restaurant de sempre.
Destaca per la seva groc ambarí. Em van explicar que tenia olor a flor d'acàcia. Una acidesa més que correcta.
Veure més
Clara Estornell