Tendències:

Lisboa

Vale da Capucha Fossil Branco 2017

75cl

15,05€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Lisboa (Portugal)
Celler: Vale da Capucha
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Fernao Pires, Gouveio
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: groc palla. Nas: presenta notes minerals i fresques de préssec, pell de llimona i flors blanques. Boca: presenta una excel·lent mineralitat i és lleugerament salat. Destaquen les notes minerals i els sabors frescos i fruiters.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: LisbonVINYA: Vale da CaputxaRAÏM: Arinto, Gouveio, Fernão PiresELABORACIÓ: El raïm, després de ser acuradament recollides, són abocades, pressionades i refredades ràpidament. Una part queda sobre les mares. La fermentació es realitza a temperatura controlada entre 15 i 18 ° C.MARIDATGE: Es tracta d'un vi perfecte per acompanyar plats de peix, marisc i salses cremoses.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10 a 12ºC.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Vale da Capucha Fossil Branco 2017

Vale da Capucha Fossil Branco 2017 (Arinto, Fernao Pires i Gouveio)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc palla.
  • Nas: presenta notes minerals i fresques de préssec, pell de llimona i flors blanques.
  • Boca: presenta una excel·lent mineralitat i és lleugerament salat. Destaquen les notes minerals i els sabors frescos i fruiters.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: LisbonVINYA: Vale da CaputxaRAÏM: Arinto, Gouveio, Fernão PiresELABORACIÓ: El raïm, després de ser acuradament recollides, són abocades, pressionades i refredades ràpidament. Una part queda sobre les mares. La fermentació es realitza a temperatura controlada entre 15 i 18 ° C.MARIDATGE: Es tracta d'un vi perfecte per acompanyar plats de peix, marisc i salses cremoses.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10 a 12ºC.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més

Opinions sobre Vale da Capucha Fossil Branco 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Vale da Capucha Fossil Branco 201720162013

4/5

Val dóna Caputxa, hereva de generacions de viticultors / magatzemistes des de 1858 ha modificat profundament la seva viticultura a 2006, amb l'inici de totes les vinyes existents i la instal·lació majoria de les varietats de raïm blanc portuguesa. A només 10 km de la costa i el mar influència, els sòls fossilíferes argila de pedra calcària d'origen oceànic, juntament amb les petites amplituds tèrmiques que permeten la lenta maduració dels blancs sense les escaldades estiu, són dues de les variables que donen lloc a un terrer de la producció de vins blancs premium.
Veure més

4/5

Minerals i notes fresques de préssec, la pela de llimona i flors blanques. A la mineralitat paladar, punta salat.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega