Tendències:

Macedonia - Greece

Argatia Haroula 2015

75cl

9,40€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015
Denominació:Macedonia - Greece (Grècia)
Celler: Argatia Winery
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
NOTA DE TAST: Vista: vermell profund. Nas: aromes de fruita intensos (cireres, petits fruits vermells), notes de melmelada, pasta de tomàquet, olives, tabac i espècies. Boca: de cos complet, amb molt bona estructura i intens retrogust aromàtic persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Macedònia. RAÏMS: Xinomavro. ENVELLIMENT: 14 mesos en bótes de roure francès i americà. MARIDATGE: carns, tomàquet estofat, verdures a l'oli, pastítsio (plat de pasta al forn grec i mediterrani, incloent carn mòlta i salsa beixamel), moussaka (plat a base d'albergínies o papes popular a la cuina dels Balcans i la cuina mediterrània), formatges grocs. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Elaboració de Argatia Haroula 2015

Argatia Haroula 2015

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell profund.
  • Nas: aromes de fruita intensos (cireres, petits fruits vermells), notes de melmelada, pasta de tomàquet, olives, tabac i espècies.
  • Boca: de cos complet, amb molt bona estructura i intens retrogust aromàtic persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Macedònia.

RAÏMS: Xinomavro.

ENVELLIMENT: 14 mesos en bótes de roure francès i americà.

MARIDATGE: carns, tomàquet estofat, verdures a l'oli, pastítsio (plat de pasta al forn grec i mediterrani, incloent carn mòlta i salsa beixamel), moussaka (plat a base d'albergínies o papes popular a la cuina dels Balcans i la cuina mediterrània), formatges grocs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Argatia Haroula 2015

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Argatia Haroula 2015:Puntua Argatia Haroula 2015:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: vermell profund.Nas: aromes de fruita intensos (cireres, petits fruits vermells), notes de melmelada, pasta de tomàquet, olives, tabac i espècies.Boca: de cos complet, amb molt bona estructura i intens retrogust aromàtic persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Macedònia.RAÏMS: Xinomavro.ENVELLIMENT: 14 mesos en bótes de roure francès i americà.MARIDATGE: carns, tomàquet estofat, verdures a l'oli, pastítsio (plat de pasta al forn grec i mediterrani, incloent carn mòlta i salsa beixamel), moussaka (plat a base d'albergínies o papes popular a la cuina dels Balcans i la cuina mediterrània), formatges grocs.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega