Vi Madeira

Veure tots els productes a Vi Madeira »

El Madeira és un vi fortificat produït a l'arxipèlag portuguès de Madeira. L'illa de Madeira és un productor de vi des de fa segles. Produeix dos raïms blancs com els raïms vermelles, tot treballat per donar un color taronja vi, Madeira. Les vinyes es troben entre 0 i 800 m.

L'illa de Madeira produeix vins amb una llei de 18-20% vol, que pot ser seca (Sercial), semi-sec (Verdelho), semi-dolç (Boal), o lleu (Malvasia), generalment obtingut pel sistema de solera. Vins de Madeira són dolços. El suc de raïm és "suau" per l'addició d'alcohol i molt àcid, que pot mantenir més de cent anys.

L'elaboració de vi de Madeira va començar amb el ric sòl volcànic, el clima i la diversitat de les varietats importades de moltes parts del món. La primera és la vinya Creta Candia Malvasia Venècia, que data del segle XIII.

Comprar Vins de Madeira online.

Veure més